Lot: 1

Güncel Fiyat: 3.000 TL Açılış Fiyatı: 3.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Editör Otto Kiel'in Işıklı Kart Tam Takımı, 5' li Takım Halinde ÇOK ÇOK NADİR. 

Dolmabahçe Sarayı. İstanbul Fransız Postahanesi'nden Belçika'ya postalanmış; Yıldız Sarayı ve Hamidiye Camii. Kullanılmamış; Galata Köprüsü ve Galata Kulesi. Kullanılmış; Süleymaniye Camii. İstanbul Fransız Postahanesi'nden İsviçre'ye postalanmış; Ayasofya Camii, ışık tutulduğunda dinlenmekte olan Oryantal Kadınlar. İstanbul Avusturya Postahanesi ile Polonya'ya postalanmış.

Otto Keil ve “Işıklı” Kartpostallar

Işıklı kartpostallar tanımlaması arka yüzünden kuvvetli bir ışık verildiğinde ön yüzündeki fotoğrafların canlandığı ya da değiştiği görülen kartpostallar için kullanılmaktadır. İmalatı son derece zor olan bu kartpostallar iki farklı şekilde yapılmışlardır:

Bilindiği gibi kartpostallar 3 tabaka kâğıdın pres altında sıkıştırılmasıyla oluşmaktadır. Bu kartpostallarda üst tabakada, yani önyüzde, ışığın içinden geçmesi istenen bölgeler çok özel bir matbaa bıçağı ile son derece hassas bir şekilde kesilmiş, böylelikle ışığın sarı renkli alt tabakalardan geçip ön yüze ulaşması sağlanmıştır. Kartpostalların bu özelliği önce doğal ışıkta, daha sonra arkasından kuvvetli ışık verilerek çekilen fotoğraflarda görülmektedir. Birinci tipe örnek olarak Beyoğlu, Cadde-i Kebir'de önlü matbaacı ve kitabevi, “Librarie Internationale’in  sahibi Otto Keil tarafından gece efekti verilerek basılmış dört farklı İstanbul kartpostalı bulunmaktadır.

Elimizde tek bir örnek bulunan ikinci tip kartpostallarda ise iki farklı  görüntü birbirinin içinde yer almaktadır. Bu da çok özel bir baskı tekniğidir. Kartpostalı oluşturan 3 tabakadan birincisinde ve sonuncusunda farklı resimler vardır. Kartpostala bakıldığında elimizdeki örnekte olduğu gibi önce sadece Ayasofya görülmekte ancak arkasından kuvvetli bir ışık verildiğinde dinlenmekte olan kadınlar görüntüsü ortaya çıkmaktadır.

Typographe- Lithographe Salut de Constantinople

Korpus Kültür Sanat Yayıncılık , 2014, s.45

 

 

 

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Editör Otto Kiel'in Işıklı Kart Tam Takımı, 5' li Takım Halinde ÇOK ÇOK NADİR.  -Dolmabahçe Sarayı. İstanbul Fransız Postahanesi'nden Belçika'ya postalanmış; Yıldız Sarayı ve Hamidiye Camii. Kullanılmamış; Galata Köprüsü ve Galata Kulesi. Kullanılmış; Süleymaniye Camii. İstanbul Fransız Postahanesi'nden İsviçre'ye postalanmış; Ayasofya Camii, ışık tutulduğunda dinlenmekte olan Oryantal Kadınlar. İstanbul Avusturya Postahanesi ile Polonya'ya postalanmış.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Editör Otto Kiel'in Işıklı Kart Tam Takımı, 5' li Takım Halinde ÇOK ÇOK NADİR.  -Dolmabahçe Sarayı. İstanbul Fransız Postahanesi'nden Belçika'ya postalanmış; Yıldız Sarayı ve Hamidiye Camii. Kullanılmamış; Galata Köprüsü ve Galata Kulesi. Kullanılmış; Süleymaniye Camii. İstanbul Fransız Postahanesi'nden İsviçre'ye postalanmış; Ayasofya Camii, ışık tutulduğunda dinlenmekte olan Oryantal Kadınlar. İstanbul Avusturya Postahanesi ile Polonya'ya postalanmış.

    TLSatıldı
  • Taksim Kışlası önünde Osmanlı Süvari Alayı-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Alman Max Fruchtermann kartı. Önde Alman İmparatorluğu pulu üzerine İstanbul'da Alman Postanesi damgalı 1 Nisan 1908'de Fransa'ya postalanmış.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Taksim Kışlası önünde Osmanlı Süvari Alayı-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Alman Max Fruchtermann kartı. Önde Alman İmparatorluğu pulu üzerine İstanbul'da Alman Postanesi damgalı 1 Nisan 1908'de Fransa'ya postalanmış.

    TLSatıldı
  • Cuma Selamlık Merasimi için Osmanlı Sipahileri'nin Galata'da Osmanlı Tütün İdaresi ve Mayer Bonmarşesi önünden geçidi.-Kullanılmamış.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Cuma Selamlık Merasimi için Osmanlı Sipahileri'nin Galata'da Osmanlı Tütün İdaresi ve Mayer Bonmarşesi önünden geçidi.-Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Kışla Hücumuna giden Hareket Ordusu Bataryası; II. Meşrutiyet İlanı'ndan sonra İstanbul'da yönetime karşı yapılan 13 günlük 31 Mart İsyanı'nı bastırmak için Kurmay Başkanlığı' nı Mustafa Kemal' in yaptığı, Kazım Karabekir'in de katıldığı, Selanik ve Edirne'den gelen "Hareket Ordusu".-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Kışla Hücumuna giden Hareket Ordusu Bataryası; II. Meşrutiyet İlanı'ndan sonra İstanbul'da yönetime karşı yapılan 13 günlük 31 Mart İsyanı'nı bastırmak için Kurmay Başkanlığı' nı Mustafa Kemal' in yaptığı, Kazım Karabekir'in de katıldığı, Selanik ve Edirne'den gelen "Hareket Ordusu".-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Karaköy Meydanı'nda  Osmanlı Subay ve Askerler. TEŞHİRLİK-1911 tarihli Galata mühürlü postadan geçmiş, Almanca yazılı.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Karaköy Meydanı'nda Osmanlı Subay ve Askerler. TEŞHİRLİK-1911 tarihli Galata mühürlü postadan geçmiş, Almanca yazılı.

    TLSatıldı
  • İstanbul İşgal Dönemi'nde Büyükada Kafeler Sokağı-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden  Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış

    Lot No: 6

    Lot: 6

    İstanbul İşgal Dönemi'nde Büyükada Kafeler Sokağı-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Eminönü Meydanı ve Atlı Tramvay-Editör; Au Bon Marche. Kullanılmamış.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Eminönü Meydanı ve Atlı Tramvay-Editör; Au Bon Marche. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • İstanbul Marmara Denizi Kıyısındaki Yedikule Surları-Editör; Jacques Ludwigsohn. Kullanılmamış.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    İstanbul Marmara Denizi Kıyısındaki Yedikule Surları-Editör; Jacques Ludwigsohn. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Yeşilköy'de (San Stefano) Lodos Fırtınası. -Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Kullanılmamış.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Yeşilköy'de (San Stefano) Lodos Fırtınası. -Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Kandilli'den Rumeli Hisarı.-Editör; Jacques Ludwigsohn. Kullanılmamış. 

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Kandilli'den Rumeli Hisarı.-Editör; Jacques Ludwigsohn. Kullanılmamış. 

    TLSatıldı
  • Kapalıçarşı. -Kullanılmamış.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Kapalıçarşı. -Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Büyükada Calypso Hotel.-Editör; Ludwigsohn Freres. 1902'de İstanbul'daki İngiliz Postanesinden 1 Penny Kral VII Edward pulu ile İngiltere'ye postalanmış.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Büyükada Calypso Hotel.-Editör; Ludwigsohn Freres. 1902'de İstanbul'daki İngiliz Postanesinden 1 Penny Kral VII Edward pulu ile İngiltere'ye postalanmış.

    TLSatıldı
  • Boğaz'ın Karadeniz Girişi. -Rus Editör Nikolai  Nikolaievitch kartı. Kullanılmış.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Boğaz'ın Karadeniz Girişi. -Rus Editör Nikolai Nikolaievitch kartı. Kullanılmış.

    TLSatıldı
  • Büyükada Nizam ve Dilburnu-Editör; Au Bon Marche. 1909'da İstanbul'daki Fransız Postahanesi'nden  2 adet 5 santim Levanten pul ile Fransa'ya postalanmış.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Büyükada Nizam ve Dilburnu-Editör; Au Bon Marche. 1909'da İstanbul'daki Fransız Postahanesi'nden 2 adet 5 santim Levanten pul ile Fransa'ya postalanmış.

    TLSatıldı
  • İstanbul 3 parçalı kart; Yıldız Hamidiye Camii'nde Selamlık Merasimi, Dolmabahçe Sarayı, Göksu Kasrı. -Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı.
Alman Fingerle & Freudenberg Matbaası'nda basılmış. 20 para Osmanlı pulu üzeri Pera damgası ile 28 Ocak 1900'de Paris'e postalanmış.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    İstanbul 3 parçalı kart; Yıldız Hamidiye Camii'nde Selamlık Merasimi, Dolmabahçe Sarayı, Göksu Kasrı. -Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Alman Fingerle & Freudenberg Matbaası'nda basılmış. 20 para Osmanlı pulu üzeri Pera damgası ile 28 Ocak 1900'de Paris'e postalanmış.

    TLSatıldı
  • İstanbul Pera "Meguerditch Tokatlian" Hoteli.-20 para Osmanlı pulu üzeri Pera damgalı 19 Şubat 1910'da İsviçre'ye postalanmış.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    İstanbul Pera "Meguerditch Tokatlian" Hoteli.-20 para Osmanlı pulu üzeri Pera damgalı 19 Şubat 1910'da İsviçre'ye postalanmış.

    TLSatıldı
  • İşgal Dönemi'nde Heybeli ve Büyükada önlerinde İngiliz fırkateynleri. -Rum editör; Georges Papantoine. Önden Fransız Levant pulu üzerine İstanbul Fransız Postahanesi damgalı Paris'e postalanmış.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    İşgal Dönemi'nde Heybeli ve Büyükada önlerinde İngiliz fırkateynleri. -Rum editör; Georges Papantoine. Önden Fransız Levant pulu üzerine İstanbul Fransız Postahanesi damgalı Paris'e postalanmış.

    TLSatıldı
  • Galata Alman Bankası (Galata - Deutsche Orient Bank)-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı.
Kullanılmamış.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Galata Alman Bankası (Galata - Deutsche Orient Bank)-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Selanik'te Hamidiye Çeşmesi'nin Açılışı-Selanik kartpostallarında sıkça rastlanan Alman kartpostal editörü G. Bader kartı. Kullanılmamış.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Selanik'te Hamidiye Çeşmesi'nin Açılışı-Selanik kartpostallarında sıkça rastlanan Alman kartpostal editörü G. Bader kartı. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Robert College Hamlin Hall ve Washburn Hall Binaları Önünde Öğrenciler. -Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Robert College Hamlin Hall ve Washburn Hall Binaları Önünde Öğrenciler. -Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • İstanbul Alman Çeşmesi, Neo-Bizanten üsluptaki çeşme Alman İmparatoru II. Wilhelm'in Sultan II. Abdülhamid'e ve İstanbul'a hediyesidir, Almanya'da yapılıp 1901 yılında İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'na monte edilmiştir. -Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Kullanılmamış.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    İstanbul Alman Çeşmesi, Neo-Bizanten üsluptaki çeşme Alman İmparatoru II. Wilhelm'in Sultan II. Abdülhamid'e ve İstanbul'a hediyesidir, Almanya'da yapılıp 1901 yılında İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'na monte edilmiştir. -Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Beyoğlu Galatasaray Meydanı. -Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Beyoğlu Galatasaray Meydanı. -Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • İstanbul Arnavutköy Sırtlarından Bebek.-Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Kullanılmış

    Lot No: 23

    Lot: 23

    İstanbul Arnavutköy Sırtlarından Bebek.-Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Kullanılmış

    TLSatıldı
  • Selanik Özgürlük Meydanı ve Büyük İngiltere Oteli. -İtalyan editör Matarasso Saragoussi ve Selanik Yahudi'si editör Nissim Russo kartı.
Kartın arkasında I. Dünya Savaşı'nda Gelibolu'da hizmet için yetiştirilmiş Corps Expeditionaire D'Orient (Fransız Seferi Kolordusu) mühürü bulunmaktadır. Kullanılmış.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Selanik Özgürlük Meydanı ve Büyük İngiltere Oteli. -İtalyan editör Matarasso Saragoussi ve Selanik Yahudi'si editör Nissim Russo kartı. Kartın arkasında I. Dünya Savaşı'nda Gelibolu'da hizmet için yetiştirilmiş Corps Expeditionaire D'Orient (Fransız Seferi Kolordusu) mühürü bulunmaktadır. Kullanılmış.

    TLSatıldı
  • İstanbul Kabataş.-Musevi / Yahudi Editör ; Moise Baruh. Kullanılmış.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    İstanbul Kabataş.-Musevi / Yahudi Editör ; Moise Baruh. Kullanılmış.

    TLSatıldı
  • Karaköy Meydanı-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Fotoğraf, Sebah & Joallier. Kullanılmamış

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Karaköy Meydanı-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Fotoğraf, Sebah & Joallier. Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Süvari Subayları'nın Selamlık Hazırlığı-Kullanılmamış

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Süvari Subayları'nın Selamlık Hazırlığı-Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Taksim'de Alman Konsolosluğu-Editör; Au Bon Marche.  Kullanılmamış

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Taksim'de Alman Konsolosluğu-Editör; Au Bon Marche.  Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Tophane Meydanı-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı.
Çift Levanten pulu üzerine İstanbul Postahanesi damgası ile 18 Eylül 1903'te Fransa'ya postalanmış.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Tophane Meydanı-Osmanlı'nın ilk kartpostal editörlerinden Max Fruchtermann kartı. Çift Levanten pulu üzerine İstanbul Postahanesi damgası ile 18 Eylül 1903'te Fransa'ya postalanmış.

    TLSatıldı
  • İzmir Limanı-Petrol ticareti ile hem Osmanlı'da hem Avrupa'da ünlenmiş önemli Ermeni Gülbenkian Ailesi'nden Madame Malvina Gülbenkian'ın Cenevre adresine 29 Ekim 1907 tarihinde İzmir Fransız Postanesi'nden postalanmış, Fransız Levant pulu üzeri İzmir Fransız Postanesi damgalı.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    İzmir Limanı-Petrol ticareti ile hem Osmanlı'da hem Avrupa'da ünlenmiş önemli Ermeni Gülbenkian Ailesi'nden Madame Malvina Gülbenkian'ın Cenevre adresine 29 Ekim 1907 tarihinde İzmir Fransız Postanesi'nden postalanmış, Fransız Levant pulu üzeri İzmir Fransız Postanesi damgalı.

    TLSatıldı
  • İstanbul Üsküdar - İpek kart-Editör; Au Bon Marche. Kullanılmış

    Lot No: 31

    Lot: 31

    İstanbul Üsküdar - İpek kart-Editör; Au Bon Marche. Kullanılmış

    TLSatıldı
  • İzmir Rum ve Ermeni Mahallesi- Kullanılmamış

    Lot No: 32

    Lot: 32

    İzmir Rum ve Ermeni Mahallesi- Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • İzmir, Liman ve Arka Planda Kadifekale-Kullanılmamış.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    İzmir, Liman ve Arka Planda Kadifekale-Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • İzmir Türk Mahallesi, çift lisan kart.- Editör; Collection C.S.D.  Kullanılmamış.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    İzmir Türk Mahallesi, çift lisan kart.- Editör; Collection C.S.D.  Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Çift Lisan, Yunan İşgal dönemi Kuşadası- Kullanılmamış.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Çift Lisan, Yunan İşgal dönemi Kuşadası- Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Edirne Belediye Binası- Editör; A. Jlieff.  Kullanılmamış.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Edirne Belediye Binası- Editör; A. Jlieff.  Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • İstanbul Boğaziçi Büyükdere Sahili - İpek kart.-Editör; Au Bon Marche. Kullanılmış

    Lot No: 37

    Lot: 37

    İstanbul Boğaziçi Büyükdere Sahili - İpek kart.-Editör; Au Bon Marche. Kullanılmış

    TLSatıldı
  • Samsun 3 parçalı kartpostal; Samsun Limanı ve Sahilinde Evler, Samsun Saat Kulesi, Samsun Aya Triada Ortodoks Kilisesi. ÇOK ÇOK NADİR (RRRRR), TEŞHİRLİK. "Osmanlı Dönemi Kartpostal Editörleri" kitabının 351. sayfasında yer alan kart.-Ermeni editör; L.Ed. Mouradian. 8 Ağustos 1909'da Levant per pulu üzeri Samsun Fransız Postanesi damgalı İngiltere'ye yollanmış.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Samsun 3 parçalı kartpostal; Samsun Limanı ve Sahilinde Evler, Samsun Saat Kulesi, Samsun Aya Triada Ortodoks Kilisesi. ÇOK ÇOK NADİR (RRRRR), TEŞHİRLİK. "Osmanlı Dönemi Kartpostal Editörleri" kitabının 351. sayfasında yer alan kart.-Ermeni editör; L.Ed. Mouradian. 8 Ağustos 1909'da Levant per pulu üzeri Samsun Fransız Postanesi damgalı İngiltere'ye yollanmış.

    TLSatıldı
  • Çift lisan, İzmir Yunan İşgali Sırasında Fransız Sokağı.-Rum editör Decipris. Arkası Eski Türkçe yazılı, 1919'da 10 para Osmanlı pulu üzerine Basmane çift lisan damgası ile postadan geçmiş.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Çift lisan, İzmir Yunan İşgali Sırasında Fransız Sokağı.-Rum editör Decipris. Arkası Eski Türkçe yazılı, 1919'da 10 para Osmanlı pulu üzerine Basmane çift lisan damgası ile postadan geçmiş.

    TLSatıldı
  • Üsküdar Camii ve Çeşmesi -  İpek kart-Editör; Au Bon Marche. Çift Osmanlı 10 para pulları üzerine Büyükdere Damgası ile 1912'de Münih'e postalanmış.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Üsküdar Camii ve Çeşmesi -  İpek kart-Editör; Au Bon Marche. Çift Osmanlı 10 para pulları üzerine Büyükdere Damgası ile 1912'de Münih'e postalanmış.

    TLSatıldı
  • İstanbul Hipodrom Meydanı -  İpek kart.-Editör; Au Bon Marche. Önden pullu ve Pera çift lisan damgalı 4 Temmuz 1901'de Fransa'ya postalanmış.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    İstanbul Hipodrom Meydanı -  İpek kart.-Editör; Au Bon Marche. Önden pullu ve Pera çift lisan damgalı 4 Temmuz 1901'de Fransa'ya postalanmış.

    TLSatıldı
  • Aydın Demiryolu Gümrüğü ve Antrepoları Önü-Rum editör Decipris . Kullanılmamış

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Aydın Demiryolu Gümrüğü ve Antrepoları Önü-Rum editör Decipris . Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Beyoğlu'nda II. Meşrutiyet Kutlamaları, 24 Temmuz 1908. Bon Marche Binası ve karşısında Yunanistan ve Amerikan Konsoloslukları. - İpek kart, NADİR, SÜPER kondisyon-Editör; Au Bon Marche. Kullanılmamış.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Beyoğlu'nda II. Meşrutiyet Kutlamaları, 24 Temmuz 1908. Bon Marche Binası ve karşısında Yunanistan ve Amerikan Konsoloslukları. - İpek kart, NADİR, SÜPER kondisyon-Editör; Au Bon Marche. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Bursa Muradiye'nin Genel Görünümü-Editör;  Jacques Ludwigsohn. Kullanılmamış.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Bursa Muradiye'nin Genel Görünümü-Editör; Jacques Ludwigsohn. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Fransız Hristiyan Misyonu "Missions de L'Assomption en Orient"in Edirne Dedeağaç'ta Slav Papazlar ve Talebeler için Düzenlediği Seminer'den Hatıra Fotoğrafları.  TEŞHİRLİK-Editör; Jul. Manias & Cie, Strassburg .13 Temmuz 1910'da Paris'ten Zaire'ye postalanmış.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Fransız Hristiyan Misyonu "Missions de L'Assomption en Orient"in Edirne Dedeağaç'ta Slav Papazlar ve Talebeler için Düzenlediği Seminer'den Hatıra Fotoğrafları.  TEŞHİRLİK-Editör; Jul. Manias & Cie, Strassburg .13 Temmuz 1910'da Paris'ten Zaire'ye postalanmış.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Selanik İshakiye Camii (Eski Bizantin Saint Archangels Kilisesi)-Editör; Neurdein et Cie, Paris. Kullanılmış.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Osmanlı Dönemi Selanik İshakiye Camii (Eski Bizantin Saint Archangels Kilisesi)-Editör; Neurdein et Cie, Paris. Kullanılmış.

    TLSatıldı
  • İstanbul Tepebaşı Caddesi-Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Önden çift Osmanlı pul üzeri Galata damgalı 28 Nisan 1911'de Paris'e postalanmış.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    İstanbul Tepebaşı Caddesi-Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Önden çift Osmanlı pul üzeri Galata damgalı 28 Nisan 1911'de Paris'e postalanmış.

    TLSatıldı
  • Edirne Abacılar Başı Bulvarı (Andrinople, Grand Rue Abadjilar-Bachi), Dükkanın üzerindeki tabelada "Karamürsel Çuha ve Şayak Fabrikası Mamulatina Mahsus Kumaş ve Hazır Elbise Mağazası " yazılıdır. ÇOK ÇOK NADİR, TEŞHİRLİK.-Arkası Avusturya 10 para Levanten pulu üzeri Edirne Avusturya Postanesi damgalı. 
All items are sold as it-is condition.  Please ask condition report if needed. 

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Edirne Abacılar Başı Bulvarı (Andrinople, Grand Rue Abadjilar-Bachi), Dükkanın üzerindeki tabelada "Karamürsel Çuha ve Şayak Fabrikası Mamulatina Mahsus Kumaş ve Hazır Elbise Mağazası " yazılıdır. ÇOK ÇOK NADİR, TEŞHİRLİK.-Arkası Avusturya 10 para Levanten pulu üzeri Edirne Avusturya Postanesi damgalı. All items are sold as it-is condition.  Please ask condition report if needed. 

    TLSatıldı
  • Fransız İşgali Döneminde Adana Hükümet Konağı -Rum editör; Kyriakos Papadopoulos. Kullanılmış.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Fransız İşgali Döneminde Adana Hükümet Konağı -Rum editör; Kyriakos Papadopoulos. Kullanılmış.

    TLSatıldı
  • Trabzon Soğuksu'da Banker Kostaki Teophylaktos'a ait Kostaki Şatosu, bugünkü Trabzon Müzesi.-Editör; Osman Nouri. Trabzon ve çevresine ilişkin 500'de fazla kartpostal basmış Türk  fotoğrafçı, gazeteci, matbaacı ve kartpostal editörü  Osman Nuri Eyüboğlu kartı. Kullanılmamış.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Trabzon Soğuksu'da Banker Kostaki Teophylaktos'a ait Kostaki Şatosu, bugünkü Trabzon Müzesi.-Editör; Osman Nouri. Trabzon ve çevresine ilişkin 500'de fazla kartpostal basmış Türk fotoğrafçı, gazeteci, matbaacı ve kartpostal editörü Osman Nuri Eyüboğlu kartı. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Trabzon İskelesi ve Sahili. TEŞHİRLİK-Ermeni editör; Hatchik Tcholakian. Arkası Eski Türkçe yazılı, 20 para üzeri Trabzon kutu damgalı ve açığa çift lisan Trabzon damgalı 26 Haziran 1901'de postadan geçmiş.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Trabzon İskelesi ve Sahili. TEŞHİRLİK-Ermeni editör; Hatchik Tcholakian. Arkası Eski Türkçe yazılı, 20 para üzeri Trabzon kutu damgalı ve açığa çift lisan Trabzon damgalı 26 Haziran 1901'de postadan geçmiş.

    TLSatıldı
  • Trabzon Limanı-Editör; Osman Nouri. Trabzon ve çevresine ilişkin 500'de fazla kartpostal basmış Türk  fotoğrafçı, gazeteci, matbaacı ve kartpostal editörü  Osman Nuri Eyüboğlu kartı. 1905'te Fransız Levant pulu üzeri Trabzon Fransız Postanesi damgalı Çanakkale'ye gönderilmiş.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Trabzon Limanı-Editör; Osman Nouri. Trabzon ve çevresine ilişkin 500'de fazla kartpostal basmış Türk fotoğrafçı, gazeteci, matbaacı ve kartpostal editörü Osman Nuri Eyüboğlu kartı. 1905'te Fransız Levant pulu üzeri Trabzon Fransız Postanesi damgalı Çanakkale'ye gönderilmiş.

    TLSatıldı
  • Trabzon Moloz (Ortahisar) Görünümü-Editör; Osman Nouri. Trabzon ve çevresine ilişkin 500'de fazla kartpostal basmış Türk  fotoğrafçı, gazeteci, matbaacı ve kartpostal editörü  Osman Nuri Eyüboğlu kartı. 1905'te Fransız Levant pulu üzeri Trabzon Fransız Postanesi damgalı Çanakkale'ye gönderilmiş.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Trabzon Moloz (Ortahisar) Görünümü-Editör; Osman Nouri. Trabzon ve çevresine ilişkin 500'de fazla kartpostal basmış Türk fotoğrafçı, gazeteci, matbaacı ve kartpostal editörü Osman Nuri Eyüboğlu kartı. 1905'te Fransız Levant pulu üzeri Trabzon Fransız Postanesi damgalı Çanakkale'ye gönderilmiş.

    TLSatıldı
  • Tarsus Amerikan Koleji-Rum editör; Kyriakos Papadopoulos.  Kullanılmamış

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Tarsus Amerikan Koleji-Rum editör; Kyriakos Papadopoulos.  Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Bursa Mudanya Sahili-Editör; Jacques Ludwigsohn. Kullanılmamış

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Bursa Mudanya Sahili-Editör; Jacques Ludwigsohn. Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Bursa Askeri Okulu-Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Kullanılmamış

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Bursa Askeri Okulu-Musevi / Yahudi Editör; Moise İsraelovitch. Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • 19.yy başlarına kadar Sadrazam Sarayı olan, halk arasında Paşa Kapısı olarak anılan Edirne Hükümet Konağı-Musevi / Yahudi editör Jacques Saul. Osmanlı 20 Para pul üzerine Edirne çift lisan damga ile 14 Şubat 1911'de Doğu Prusya'ya (Almanya) postalanmış.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    19.yy başlarına kadar Sadrazam Sarayı olan, halk arasında Paşa Kapısı olarak anılan Edirne Hükümet Konağı-Musevi / Yahudi editör Jacques Saul. Osmanlı 20 Para pul üzerine Edirne çift lisan damga ile 14 Şubat 1911'de Doğu Prusya'ya (Almanya) postalanmış.

    TLSatıldı
  • Trabzon Limanı ve Sahili. TEŞHİRLİK-Ermeni editör; Hatchik Tcholakian. Önü negatif mühürlü, arkası Eski Türkçe yazılı, 20 Para üzeri Trabzon kutu damgalı ve açığa çift lisan Trabzon damgalı 26 Şubat 1903'te postadan geçmiş.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Trabzon Limanı ve Sahili. TEŞHİRLİK-Ermeni editör; Hatchik Tcholakian. Önü negatif mühürlü, arkası Eski Türkçe yazılı, 20 Para üzeri Trabzon kutu damgalı ve açığa çift lisan Trabzon damgalı 26 Şubat 1903'te postadan geçmiş.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Üsküp Ana Kışla Önünde Askeri Merasim-Arnavut editör; J. Saadi, Üsküp. 10 Para Osmanlı pulu üzerine Üsküp Garı çift lisan damga ile Viyana'ya postalanmış.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Osmanlı Üsküp Ana Kışla Önünde Askeri Merasim-Arnavut editör; J. Saadi, Üsküp. 10 Para Osmanlı pulu üzerine Üsküp Garı çift lisan damga ile Viyana'ya postalanmış.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Şam Büyük Meydan-Rum editör; Andre Terzis & Fils Beyrouth-Jerusalem.  Kullanılmamış.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlı Dönemi Şam Büyük Meydan-Rum editör; Andre Terzis & Fils Beyrouth-Jerusalem.  Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Üsküp Hükümet Konağı Önünde Pazar- Kullanılmamış.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Üsküp Hükümet Konağı Önünde Pazar- Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Silpius (Habib Neccar) Dağı eteklerinde Antakya Genel Görünümü-Editör Abbe G. Bretocg, Fransız rahip Gabrielle Bretocq . Kullanılmamış

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Silpius (Habib Neccar) Dağı eteklerinde Antakya Genel Görünümü-Editör Abbe G. Bretocg, Fransız rahip Gabrielle Bretocq . Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Adakale ve Bego  Türk- "Detaylar" butonunu tıklayıp ek bilgiyi okumanızı tavsiye ederiz.-Editör; G.M.O. Kullanılmamış

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Adakale ve Bego Türk- "Detaylar" butonunu tıklayıp ek bilgiyi okumanızı tavsiye ederiz.-Editör; G.M.O. Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Adakale- Editör; Hutterer G. Macar pulu üzeri Orşova-Budapeşte damgası ile 26 Ekim 1899'da Viyana'ya postalanmış. 

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Adakale- Editör; Hutterer G. Macar pulu üzeri Orşova-Budapeşte damgası ile 26 Ekim 1899'da Viyana'ya postalanmış. 

    TLSatıldı
  • Antep Amerikan Koleji, 19. Yüzyıl'da Amerikalılar tarafından Anadolu'da kurulmuş misyoner okullarından. NADİR.-İşgal dönemi Fransız editör Clovis Thevenet, Halep. Kullanılmamış.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Antep Amerikan Koleji, 19. Yüzyıl'da Amerikalılar tarafından Anadolu'da kurulmuş misyoner okullarından. NADİR.-İşgal dönemi Fransız editör Clovis Thevenet, Halep. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • 1900 Paris Uluslararası Sergisi-100m yüksekliğinde Paris Dönme Dolabı, kartın sağ alt köşesinde Türk Bayrağı taşıyan figürün altında Türkiye yazılı. 1903'te Fransa'da postadan geçmiş.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    1900 Paris Uluslararası Sergisi-100m yüksekliğinde Paris Dönme Dolabı, kartın sağ alt köşesinde Türk Bayrağı taşıyan figürün altında Türkiye yazılı. 1903'te Fransa'da postadan geçmiş.

    TLSatıldı
  • 1900 Paris Uluslararası Sergisi, Grand Palais Balo Salonu. DİKKAT! Türk Bayrağı taşıyan figürün altında "Armenie" (Ermenistan) yazılı. -Editör; H. Laas. Kullanılmamış.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    1900 Paris Uluslararası Sergisi, Grand Palais Balo Salonu. DİKKAT! Türk Bayrağı taşıyan figürün altında "Armenie" (Ermenistan) yazılı. -Editör; H. Laas. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • 1900 Paris Uluslararası Sergisi İtalya, Türkiye ve Amerika Pavyonları. -Kullanılmamış.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    1900 Paris Uluslararası Sergisi İtalya, Türkiye ve Amerika Pavyonları. -Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • 1900 Paris Uluslararası Sergisi Türkiye ve Amerika Pavyonları. -1900 Paris Uluslararası Sergisi damgası ile Fransa'da postadan geçmiş.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    1900 Paris Uluslararası Sergisi Türkiye ve Amerika Pavyonları. -1900 Paris Uluslararası Sergisi damgası ile Fransa'da postadan geçmiş.

    TLSatıldı
  • 1900 Paris Uluslararası Sergisi Türkiye Pavyonu.- Kullanılmamış.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    1900 Paris Uluslararası Sergisi Türkiye Pavyonu.- Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Mersin Askeri Kışlası.-Ermeni editör; Aram Miguirdidjian.  Kullanılmamış

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Mersin Askeri Kışlası.-Ermeni editör; Aram Miguirdidjian.  Kullanılmamış

    TLSatıldı
  • Köstence Türk Okulu (Scola Mahamedana).-Kullanılmamış, arkada bir isim yazılı.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Köstence Türk Okulu (Scola Mahamedana).-Kullanılmamış, arkada bir isim yazılı.

    TLSatıldı
  • 1905'de Yunanistan'a ilhak edilen Girit'e Yüksek Komiser atanan Aleksandros Zaimis'in 1906'da Hanya Gelişi için kurulan Onur Takı - İpek kart.-Editör; Bahaeddin Hamza Rüstem. Bahaeddin Fotoğrafhanesi 1897'den günümüze kadar gelmiş nadir Girit kuruluşlarındandır. Kullanılmamış.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    1905'de Yunanistan'a ilhak edilen Girit'e Yüksek Komiser atanan Aleksandros Zaimis'in 1906'da Hanya Gelişi için kurulan Onur Takı - İpek kart.-Editör; Bahaeddin Hamza Rüstem. Bahaeddin Fotoğrafhanesi 1897'den günümüze kadar gelmiş nadir Girit kuruluşlarındandır. Kullanılmamış.

    TLSatıldı
  • Knolles’un ilk baskısı; KURULUŞUNDAN 16.YY SONUNA KADAR EN KAPSAMLI YAZILMIŞ İLK OSMANLI TARİHİ KİTABI, muhteşem cilt ve kondisyonda, ÇOK NADİR.-Richard Knolles- THE GENERALL HISTORIE OF THE TURKES, FROM THE FIRST BEGINNING OF THAT NATION TO THE RISING OF THE OTHOMAN FAMILIE: with all the Notable Expeditions of the Christian Princes against them. Together with the Lives and Conquests of the Othoman Kings and Emperours Faithfullie Collected out of the Best Histories, both auntient and moderne, and digested into one continuat Historie untill this present yeare 1603

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Knolles’un ilk baskısı; KURULUŞUNDAN 16.YY SONUNA KADAR EN KAPSAMLI YAZILMIŞ İLK OSMANLI TARİHİ KİTABI, muhteşem cilt ve kondisyonda, ÇOK NADİR.-Richard Knolles- THE GENERALL HISTORIE OF THE TURKES, FROM THE FIRST BEGINNING OF THAT NATION TO THE RISING OF THE OTHOMAN FAMILIE: with all the Notable Expeditions of the Christian Princes against them. Together with the Lives and Conquests of the Othoman Kings and Emperours Faithfullie Collected out of the Best Histories, both auntient and moderne, and digested into one continuat Historie untill this present yeare 1603

    TLSatıldı
  • “Diğer bütün kentler ölümlüdür, ama İstanbul, sanırım, insanlar var oldukça yaşayacaktır.” Petrus GYLLII-Petrus Gyllii- Bosporo Thracio

    Lot No: 75

    Lot: 75

    “Diğer bütün kentler ölümlüdür, ama İstanbul, sanırım, insanlar var oldukça yaşayacaktır.” Petrus GYLLII-Petrus Gyllii- Bosporo Thracio

    TLSatıldı
  • XIV.Louis ve bakanı Pontchartrain'in buyruğuyla yeni bitkiler bulmak göreviyle 1700'de Levant'a gönderilen bitki bilimci Joseph Piton de Tournefort, yalnızca bitki bilimcilik görevini yapmakla yetinmemiş, doğmakta olan Aydınlanma çağının Doğu insanları ve toplumlarına yönelik yeni bakışını da biçimlendirmiştir.-M. Pitton de Tournefort- Relation d’un Voyage du Levant, Fait par Ordre du Roi

    Lot No: 76

    Lot: 76

    XIV.Louis ve bakanı Pontchartrain'in buyruğuyla yeni bitkiler bulmak göreviyle 1700'de Levant'a gönderilen bitki bilimci Joseph Piton de Tournefort, yalnızca bitki bilimcilik görevini yapmakla yetinmemiş, doğmakta olan Aydınlanma çağının Doğu insanları ve toplumlarına yönelik yeni bakışını da biçimlendirmiştir.-M. Pitton de Tournefort- Relation d’un Voyage du Levant, Fait par Ordre du Roi

    TLSatıldı
  • İstanbul'un Fethi'ne kadar İmparator bazında Bizans Tarihi-Francisci Borgiæ Keri- IMPERATORES ORIENTIS, Compendio Exhibiti, E Compluribus Græcis Præcipue Scriptoribus, A Constantino Magno, Ad Constantinum Ultimum, Et Expugnatam Per Turcos Constantinopolim

    Lot No: 77

    Lot: 77

    İstanbul'un Fethi'ne kadar İmparator bazında Bizans Tarihi-Francisci Borgiæ Keri- IMPERATORES ORIENTIS, Compendio Exhibiti, E Compluribus Græcis Præcipue Scriptoribus, A Constantino Magno, Ad Constantinum Ultimum, Et Expugnatam Per Turcos Constantinopolim

    TLSatıldı
  • “Türk milletinin büyüklüğünün ve gücünün büyük bir saygıya layık olduğunu her zaman savundum, çünkü çok eskiden beri var olan ordu kurumlarına ve sivil düzenlerine bakıldığında, durumlarından kaba saba birileri olmadıkları, aksine değerli kişiler oldukları görülüyor.” -M. Francesco Sansovini-M. Francesco Sansovino- Historia Universale Dell'Origine Guerre, et Imperio de Turchi

    Lot No: 78

    Lot: 78

    “Türk milletinin büyüklüğünün ve gücünün büyük bir saygıya layık olduğunu her zaman savundum, çünkü çok eskiden beri var olan ordu kurumlarına ve sivil düzenlerine bakıldığında, durumlarından kaba saba birileri olmadıkları, aksine değerli kişiler oldukları görülüyor.” -M. Francesco Sansovini-M. Francesco Sansovino- Historia Universale Dell'Origine Guerre, et Imperio de Turchi

    TLSatıldı
  • 18. yüzyılda Osmanlı ordusu ve devlet yapısı, klasik dönem Osmanlı ordu düzeni hakkındaki en kapsamlı eser -Luigi Ferdinand Marsigli- L'etat Militaire de L'Empire Ottoman, Ses Progrès et Sa Décadence

    Lot No: 79

    Lot: 79

    18. yüzyılda Osmanlı ordusu ve devlet yapısı, klasik dönem Osmanlı ordu düzeni hakkındaki en kapsamlı eser -Luigi Ferdinand Marsigli- L'etat Militaire de L'Empire Ottoman, Ses Progrès et Sa Décadence

    TLSatıldı
  • NADİR VE ÇOK ARANAN 2 CİLT KİTAP. İstanbul panoraması ve gravürleri ile dikkat çeken, Osman Gazi’den Sultan I.Mahmud’a kadarki dönemi kapsayan ünlü Osmanlı Tarihi kitabı. Özellikle saray, askeri teşkilat ve Türklerin gelenek ve görenekleri, giyim kuşamları ve dini hayatları ayrıntılı olarak ele alınmıştır. Satışa sunulan 2 cilt nüsha, cildinin, sayfalarının ve gravürlerinin nefaseti ile dikkat çekmektedir.-Jean Antoine Guer- Moeurs Et Usages Des Turcs, Leur Religion, Leur Governement Civil, Militaire Et Politique, avec un Abregé de l'Histoire Ottomane (Tome Premier - Second)

    Lot No: 80

    Lot: 80

    NADİR VE ÇOK ARANAN 2 CİLT KİTAP. İstanbul panoraması ve gravürleri ile dikkat çeken, Osman Gazi’den Sultan I.Mahmud’a kadarki dönemi kapsayan ünlü Osmanlı Tarihi kitabı. Özellikle saray, askeri teşkilat ve Türklerin gelenek ve görenekleri, giyim kuşamları ve dini hayatları ayrıntılı olarak ele alınmıştır. Satışa sunulan 2 cilt nüsha, cildinin, sayfalarının ve gravürlerinin nefaseti ile dikkat çekmektedir.-Jean Antoine Guer- Moeurs Et Usages Des Turcs, Leur Religion, Leur Governement Civil, Militaire Et Politique, avec un Abregé de l'Histoire Ottomane (Tome Premier - Second)

    TLSatıldı
  • BU KONDİSYONDA ÇOK ÇOK NADİR BİR ŞAHESER.  Ignatius Mouradgea D’Ohsson (Muradcan Tosunyan)’ın, bugün dahi Osmanlı İmparatorluğu’nun toplumsal tarihi konusundaki en önemli kaynaklarından birisi olan “Tableau Général De L’Empire Othoman” isimli 65 gravür içeren 1789-1790 yıllarında  iki ciltlik kitabı, döneminin sırtları varaklı orijinal deri ciltlerinde.-M. De Mouradgea D'Ohsson- Tableau Général De L’Empire Othoman. Divise en deux parties, dont l’une comprend la Législation Mahométane; l’autre, l’histoire de l’Empire Othoman (Tome Premier - Second)

    Lot No: 81

    Lot: 81

    BU KONDİSYONDA ÇOK ÇOK NADİR BİR ŞAHESER. Ignatius Mouradgea D’Ohsson (Muradcan Tosunyan)’ın, bugün dahi Osmanlı İmparatorluğu’nun toplumsal tarihi konusundaki en önemli kaynaklarından birisi olan “Tableau Général De L’Empire Othoman” isimli 65 gravür içeren 1789-1790 yıllarında iki ciltlik kitabı, döneminin sırtları varaklı orijinal deri ciltlerinde.-M. De Mouradgea D'Ohsson- Tableau Général De L’Empire Othoman. Divise en deux parties, dont l’une comprend la Législation Mahométane; l’autre, l’histoire de l’Empire Othoman (Tome Premier - Second)

    TLSatıldı
  • Dalvimart’ın ünlü Osmanlı kostümleri kitabı; 1798 yılında Octavien Dalvimart'ın Osmanlı ülkesine yaptığı seyahat sırasında çizilen bu gravürler, Osmanlı toplumunun tüm sivil ve idari kesimlerinin modernleşme öncesindeki kıyafetlerini göstermektedir.-Octavien Dalvimart- The Costume of Turkey, Illustrated by a Series of Engravings; with descriptions in English and French

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Dalvimart’ın ünlü Osmanlı kostümleri kitabı; 1798 yılında Octavien Dalvimart'ın Osmanlı ülkesine yaptığı seyahat sırasında çizilen bu gravürler, Osmanlı toplumunun tüm sivil ve idari kesimlerinin modernleşme öncesindeki kıyafetlerini göstermektedir.-Octavien Dalvimart- The Costume of Turkey, Illustrated by a Series of Engravings; with descriptions in English and French

    TLSatıldı
  • Fransız gezgin ve gravürcü Antoine Laurent Castellan'ın Osmanlı kostümleri ve gereçleri hakkında 5 ciltlik şaheseri.-Antoine Laurent Castellan- Moeurs, Usages, Costumes des Othomans, et Abrégé de Leur Histoire; avec des éclaircissements tirés d'ouvrages orientaux, et communiqués 1-2,3,4,5,6

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Fransız gezgin ve gravürcü Antoine Laurent Castellan'ın Osmanlı kostümleri ve gereçleri hakkında 5 ciltlik şaheseri.-Antoine Laurent Castellan- Moeurs, Usages, Costumes des Othomans, et Abrégé de Leur Histoire; avec des éclaircissements tirés d'ouvrages orientaux, et communiqués 1-2,3,4,5,6

    TLSatıldı
  • Jules Verne bu kez Osmanlı topraklarında...-Jules Verne- Les Voyages Extraordinaires: Kéraban-Le-Têtu

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Jules Verne bu kez Osmanlı topraklarında...-Jules Verne- Les Voyages Extraordinaires: Kéraban-Le-Têtu

    TLSatıldı
  • Kitapta gravürlerle Rusya ve Osmanlı tarihi, bu İmparatorlukların efsaneleri, anıtları, sanat ve edebiyatları anlatılıyor.-Leopold Favre - Histoire de la Russie et de la Turquie, Légendes, Monumens, Arts, Littérature

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Kitapta gravürlerle Rusya ve Osmanlı tarihi, bu İmparatorlukların efsaneleri, anıtları, sanat ve edebiyatları anlatılıyor.-Leopold Favre - Histoire de la Russie et de la Turquie, Légendes, Monumens, Arts, Littérature

    TLSatıldı
  • Nefis cildi ve renkli gravürleri ile nadir bir İstanbul ve Karadeniz seyahatnamesi-François Joseph Pierre Méry (resl. MM. Rouargue Frères)- Constantinople et la Mer Noire

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Nefis cildi ve renkli gravürleri ile nadir bir İstanbul ve Karadeniz seyahatnamesi-François Joseph Pierre Méry (resl. MM. Rouargue Frères)- Constantinople et la Mer Noire

    TLSatıldı
  • Miss Pardoe kitabının 2 ciltlik İLK BASKISI -  "Sultanın Şehri ve Türklerin Âdetleri". ÇOK NADİR-Julia Pardoe- The City of the Sultan; and Domestic Manners of the Turks, in 1836

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Miss Pardoe kitabının 2 ciltlik İLK BASKISI - "Sultanın Şehri ve Türklerin Âdetleri". ÇOK NADİR-Julia Pardoe- The City of the Sultan; and Domestic Manners of the Turks, in 1836

    TLSatıldı
  • Thomas Allom’un gravürleri ile ünlenen "İstanbul ve Anadolu'da Yedi Kilise" seyahatnamesinin lüks ciltli nefis bir örneği-M.M. Léon Galibert ve C.Pellé (resl. Thomas Allom)- Constantinople Ancienne et Moderne; Comprenant Aussi Les Sept Églises de L'Asie Mineure, précédées d'un essai historique sur Constantinople et de la description des monumens de Constantinople et des sept églises de l'Asie Mineure

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Thomas Allom’un gravürleri ile ünlenen "İstanbul ve Anadolu'da Yedi Kilise" seyahatnamesinin lüks ciltli nefis bir örneği-M.M. Léon Galibert ve C.Pellé (resl. Thomas Allom)- Constantinople Ancienne et Moderne; Comprenant Aussi Les Sept Églises de L'Asie Mineure, précédées d'un essai historique sur Constantinople et de la description des monumens de Constantinople et des sept églises de l'Asie Mineure

    TLSatıldı
  • Muhteşem gravürlerle Jouannin’in Osmanlı İmparatorluğu Askerlik Sanatı Örf ve Adetleri konu alan Osmanlı Tarihi kitabı-Joseph Marie Jouannin (resl. Jules van Gaver )- Turquie

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Muhteşem gravürlerle Jouannin’in Osmanlı İmparatorluğu Askerlik Sanatı Örf ve Adetleri konu alan Osmanlı Tarihi kitabı-Joseph Marie Jouannin (resl. Jules van Gaver )- Turquie

    TLSatıldı
  • İstanbul’u tasvir eden gravürlü kitapların en ünlüsü; nefis cildinde.-Miss Pardoe- The Beauties of the Bosphorus; Illustrated in a series of Views of Constantinople and Its Environs, from original drawings by W.H. Bartlett

    Lot No: 90

    Lot: 90

    İstanbul’u tasvir eden gravürlü kitapların en ünlüsü; nefis cildinde.-Miss Pardoe- The Beauties of the Bosphorus; Illustrated in a series of Views of Constantinople and Its Environs, from original drawings by W.H. Bartlett

    TLSatıldı
  • Théophile Lavallée- Histoire de L'Empire Ottoman Depuis Les Temps Anciens Jusqu'a Nos Jours

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Théophile Lavallée- Histoire de L'Empire Ottoman Depuis Les Temps Anciens Jusqu'a Nos Jours

    TLSatıldı
  • Kitap iki korsan kardeş Oruç ve Barbaros Hayreddin Paşa’nın yaşamlarını konu almaktadır. -[René de Mont-Louis] Charles Farine- Deux Pirates au XVIe Siècle – Histoire des Barberousse

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Kitap iki korsan kardeş Oruç ve Barbaros Hayreddin Paşa’nın yaşamlarını konu almaktadır. -[René de Mont-Louis] Charles Farine- Deux Pirates au XVIe Siècle – Histoire des Barberousse

    TLSatıldı
  • Mükemmel gravürler (İstanbul, Kars, San Stefano (Yeşilköy), Plevne, Erzurum) içeren kitap, tüm yönleriyle Osmanlı-Rus Savaşı, Osmanlı İmparatorluğu'nun yükselişi ve çöküşünü, ve doğu sorununu analiz etmektedir. -Henry Montague Hozier- The Russo-Turkish War: Including an Account of the Rise and Decline of the Ottoman Power, and the History of the Eastern Question

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Mükemmel gravürler (İstanbul, Kars, San Stefano (Yeşilköy), Plevne, Erzurum) içeren kitap, tüm yönleriyle Osmanlı-Rus Savaşı, Osmanlı İmparatorluğu'nun yükselişi ve çöküşünü, ve doğu sorununu analiz etmektedir. -Henry Montague Hozier- The Russo-Turkish War: Including an Account of the Rise and Decline of the Ottoman Power, and the History of the Eastern Question

    TLSatıldı
  • ÇOK NADİR. Kırım Savaşı'nın ardından imzalanan Paris Anlaşması'na katılan bütün ülkelerin diplomatlarının portrelerini içeren çok nadir bir çalışma. Anlaşma imzalanırken Osmanlı İmparatorluğu'nu temsil eden Mehmed Emin Âli Paşa ve İmparatorluğun Paris elçisi Mehmed Cemil Bey eğitimleri, mesleki kariyerleri ve aile yaşamlarıyla ayrıntılı bir biçimde ele alınmaktadır. Albüm kitap sadece delegeler için basılmış olan son derece nadir olan Atabey ve Blackmer'de dahi yoktur.-MM. Mayers Frères et Pierson- Galerie des Plènipotentiaires au Congrès de Paris

    Lot No: 94

    Lot: 94

    ÇOK NADİR. Kırım Savaşı'nın ardından imzalanan Paris Anlaşması'na katılan bütün ülkelerin diplomatlarının portrelerini içeren çok nadir bir çalışma. Anlaşma imzalanırken Osmanlı İmparatorluğu'nu temsil eden Mehmed Emin Âli Paşa ve İmparatorluğun Paris elçisi Mehmed Cemil Bey eğitimleri, mesleki kariyerleri ve aile yaşamlarıyla ayrıntılı bir biçimde ele alınmaktadır. Albüm kitap sadece delegeler için basılmış olan son derece nadir olan Atabey ve Blackmer'de dahi yoktur.-MM. Mayers Frères et Pierson- Galerie des Plènipotentiaires au Congrès de Paris

    TLSatıldı
  • Sultan V. Murad üzerine ÇOK NADİR bir biyografi-Emile de Kératry- Mourad V: Prince – Sultan – Prisonnier d’État (1840-1878) d’Après des Témoins de Sa Vie

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Sultan V. Murad üzerine ÇOK NADİR bir biyografi-Emile de Kératry- Mourad V: Prince – Sultan – Prisonnier d’État (1840-1878) d’Après des Témoins de Sa Vie

    TLSatıldı
  • İkinci bölümü Türkiye, Yunanistan, Rusya'ya ayrılmış 3 bölümlük seyahatname.-James Blackwood & Co- Remarkable Voyages and Travels, Anson's Voyages Round the World - Stephens' Incidents of Travels in Greece, Turkey, Russia and Poland; Kempfer's Account of Japan

    Lot No: 96

    Lot: 96

    İkinci bölümü Türkiye, Yunanistan, Rusya'ya ayrılmış 3 bölümlük seyahatname.-James Blackwood & Co- Remarkable Voyages and Travels, Anson's Voyages Round the World - Stephens' Incidents of Travels in Greece, Turkey, Russia and Poland; Kempfer's Account of Japan

    TLSatıldı
  • Döneminin önemli tarihçilerinden Charles Barthélemy bu eserinde kuruluş yıllarından başlayarak Abdülmecid dönemine kadar Osmanlı İmparatorluğu’nun tarihini krononolojik olaylar örgüsü içinde anlatmıştır.-Ch. Barthélemy (de Paris) -  Histoire de Turquie Depuis les Temps les Plus Reculés jusqu’a Nos Jours

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Döneminin önemli tarihçilerinden Charles Barthélemy bu eserinde kuruluş yıllarından başlayarak Abdülmecid dönemine kadar Osmanlı İmparatorluğu’nun tarihini krononolojik olaylar örgüsü içinde anlatmıştır.-Ch. Barthélemy (de Paris) - Histoire de Turquie Depuis les Temps les Plus Reculés jusqu’a Nos Jours

    TLSatıldı
  • ÇOK NADİR MÜCEVHER DEĞERİNDE BİR İSTANBUL KİTABI. Toplam 300 adet…Yıllar evvel imhaya gönderilen Sultan II. Abdülhamid Kütüphanesi, numaralı kütüphane etiketli, Osmanlı dönemi “Milli Kütüphane” cildinde. M. De Poschinger’in “Correspondance Diplomatique de M. de Bismarck” kitabı.-M. De Poschinger (ed. M. L. Schmitt)- Correspondance Diplomatique de M. de Bismarck (1851-1859), publiée d'après l'édition Allemande de M. De Poschinger sous la direction et avec une préface de M. Th. Funck-Brentano

    Lot No: 98

    Lot: 98

    ÇOK NADİR MÜCEVHER DEĞERİNDE BİR İSTANBUL KİTABI. Toplam 300 adet…Yıllar evvel imhaya gönderilen Sultan II. Abdülhamid Kütüphanesi, numaralı kütüphane etiketli, Osmanlı dönemi “Milli Kütüphane” cildinde. M. De Poschinger’in “Correspondance Diplomatique de M. de Bismarck” kitabı.-M. De Poschinger (ed. M. L. Schmitt)- Correspondance Diplomatique de M. de Bismarck (1851-1859), publiée d'après l'édition Allemande de M. De Poschinger sous la direction et avec une préface de M. Th. Funck-Brentano

    TLSatıldı
  • Fransız Enstitüsü üyesi Rus bilim adamı P.Tchihatchef'in Anadolu'daki araştırma gezileri-P.Tchihatchef (Petr Alexanrdovitch)- Klein-Asien (Anadolu)

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Fransız Enstitüsü üyesi Rus bilim adamı P.Tchihatchef'in Anadolu'daki araştırma gezileri-P.Tchihatchef (Petr Alexanrdovitch)- Klein-Asien (Anadolu)

    TLSatıldı
  •  19. yüzyıl sonunda Osmanlı'nın siyasi panoraması-Samuel S. Cox- Diversions of a Diplomat in Turkey

    Lot No: 100

    Lot: 100

    19. yüzyıl sonunda Osmanlı'nın siyasi panoraması-Samuel S. Cox- Diversions of a Diplomat in Turkey

    TLSatıldı
  • Edmondo de Amicis’in “Constantinople” kitabının gravür çizimlerle büyük boy Fransızca baskısı, nefis dekoratif cildinde.-Edmondo De Amicis (çev. Madame J. Colomb)- Constantinople

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Edmondo de Amicis’in “Constantinople” kitabının gravür çizimlerle büyük boy Fransızca baskısı, nefis dekoratif cildinde.-Edmondo De Amicis (çev. Madame J. Colomb)- Constantinople

    TLSatıldı
  • ÇOK ÖNEMLİ KOLEKSİYON DEĞERİ YÜKSEK BİR ESER. Bilinen tek nüshası Viyana'da Milli Kütüphane'de olan Çağatay edebiyatının en önemli isimlerinden olan Muhammed Salih'in hizmetinde olduğu Özbek Hükümdarı Şeybani Han hakkında yazdığı 76 bölümden oluşan mesnevisi "Şeybaniname"nin Abdülhamid döneminde 'Sahte Derviş’ ünvanıyla da tanınan Macar Türkolog Arminius VÁMBÉRY tarafından hazırlanan İLKBASIMI.-Muhammed Sâlih (hazırlayan ve Almanca'ya çeviren; (Arminius) Hermann Vambergy)-  Die Scheïbaniade (Şeybânînâme)

    Lot No: 102

    Lot: 102

    ÇOK ÖNEMLİ KOLEKSİYON DEĞERİ YÜKSEK BİR ESER. Bilinen tek nüshası Viyana'da Milli Kütüphane'de olan Çağatay edebiyatının en önemli isimlerinden olan Muhammed Salih'in hizmetinde olduğu Özbek Hükümdarı Şeybani Han hakkında yazdığı 76 bölümden oluşan mesnevisi "Şeybaniname"nin Abdülhamid döneminde 'Sahte Derviş’ ünvanıyla da tanınan Macar Türkolog Arminius VÁMBÉRY tarafından hazırlanan İLKBASIMI.-Muhammed Sâlih (hazırlayan ve Almanca'ya çeviren; (Arminius) Hermann Vambergy)- Die Scheïbaniade (Şeybânînâme)

    TLSatıldı
  • Cildiyle münhasır, şık bir İstanbul kitabı; "Sultanların Şehrine Seyahat"-Clara Erskine Clement-  Constantinople - The City of the Sultans

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Cildiyle münhasır, şık bir İstanbul kitabı; "Sultanların Şehrine Seyahat"-Clara Erskine Clement- Constantinople - The City of the Sultans

    TLSatıldı
  • Kitap 19. yüzyılın ikinci yarısında Türkler ve Ermeniler arasında yaşanan olayları konu almaktadır.-James Wilson Pierce- Story of Turkey and Armenia

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Kitap 19. yüzyılın ikinci yarısında Türkler ve Ermeniler arasında yaşanan olayları konu almaktadır.-James Wilson Pierce- Story of Turkey and Armenia

    TLSatıldı
  • Bir Katolik'in Boğaziçi'nden Ürdün'e kutsal topraklarda seyahati.-R.P. Victor Baudot-  Du Bosphore au Jourdain: Souvenirs d'un Pèlerinage de Vacances

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Bir Katolik'in Boğaziçi'nden Ürdün'e kutsal topraklarda seyahati.-R.P. Victor Baudot- Du Bosphore au Jourdain: Souvenirs d'un Pèlerinage de Vacances

    TLSatıldı
  • 19. yüzyılın 2. yarısının İstanbul’unu en iyi tanıtan seyahatnamenin süslü ciltte nefis bir baskısı-Edmondo De Amicis, (çev. Maria Hornor Lansdale)- Constantinople Vol. I - II

    Lot No: 106

    Lot: 106

    19. yüzyılın 2. yarısının İstanbul’unu en iyi tanıtan seyahatnamenin süslü ciltte nefis bir baskısı-Edmondo De Amicis, (çev. Maria Hornor Lansdale)- Constantinople Vol. I - II

    TLSatıldı
  • Dönemin tanınmış gezi rehberi yayıncısı Meyers'ten 1908 tarihli Türkiye, Romanya, Sırbistan ve Bulgaristan gezi rehberi-Meyers Reisebücher- Türkei, Rumänien, Serbien, Bulgarien

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Dönemin tanınmış gezi rehberi yayıncısı Meyers'ten 1908 tarihli Türkiye, Romanya, Sırbistan ve Bulgaristan gezi rehberi-Meyers Reisebücher- Türkei, Rumänien, Serbien, Bulgarien

    TLSatıldı
  • Bir Amerikalı gezginin Mısır'ın Port Said Limanı'ndan Anadolu kıyılarına deniz seyahati.-Charles Warren Stoddard- A Cruise Under the Crescent From Suez to San Marco

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Bir Amerikalı gezginin Mısır'ın Port Said Limanı'ndan Anadolu kıyılarına deniz seyahati.-Charles Warren Stoddard- A Cruise Under the Crescent From Suez to San Marco

    TLSatıldı
  • Osmanlı'da kentsel ve kırsal ortamda MüslümanTürklerin ve  azınlıkların dini ve tarikat yaşamlarından okullarına kadar sosyal yaşamlarını konu alan kitap-Lucy M. J. Garnett (ed.William Harbutt Dalson )- Turkish Life in Town and Country

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Osmanlı'da kentsel ve kırsal ortamda MüslümanTürklerin ve azınlıkların dini ve tarikat yaşamlarından okullarına kadar sosyal yaşamlarını konu alan kitap-Lucy M. J. Garnett (ed.William Harbutt Dalson )- Turkish Life in Town and Country

    TLSatıldı
  • I. Abdülhamid döneminde bir İngiliz avukatın 40 yıllık İstanbul hatıraları… -Sir Edwin Pears-  Forty Years in Constantinople, The Recollections of Sir Edwin Pears 1873-1915 with 16 Illustrations

    Lot No: 110

    Lot: 110

    I. Abdülhamid döneminde bir İngiliz avukatın 40 yıllık İstanbul hatıraları… -Sir Edwin Pears- Forty Years in Constantinople, The Recollections of Sir Edwin Pears 1873-1915 with 16 Illustrations

    TLSatıldı
  • Süslü cildi ve suluboya resimleri ile dikkat çeken bir İstanbul kitabı-Alexander Van Millingen (resl. Warwick Goble)- Constantinople

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Süslü cildi ve suluboya resimleri ile dikkat çeken bir İstanbul kitabı-Alexander Van Millingen (resl. Warwick Goble)- Constantinople

    TLSatıldı
  • Kutsal Topraklarda yürütülen misyonerlik faaliyetleri-W.A. Essery (ed. J. Head Thomson)-  The Ascending Cross or Some Results of Missions in Bible Lands: Stories of Help Given through the Bible Lands Missions' Aid Society in Fifty Years 1854 to 1904

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Kutsal Topraklarda yürütülen misyonerlik faaliyetleri-W.A. Essery (ed. J. Head Thomson)- The Ascending Cross or Some Results of Missions in Bible Lands: Stories of Help Given through the Bible Lands Missions' Aid Society in Fifty Years 1854 to 1904

    TLSatıldı
  • İstanbul’dan yola çıkıp Rusya’nın Türkistan bölgesini geçerek İran’da Ömer Hayyam'ın yaşadığı topraklara ulaşan gezgin yazar Williams Jackson'ın seyahatnamesi.-A.V.Williams Jackson- From Constantinople to the Home of Omar Khayyam, Travels in Transcaucasia and Northern Persia for Historic and Literary Research

    Lot No: 113

    Lot: 113

    İstanbul’dan yola çıkıp Rusya’nın Türkistan bölgesini geçerek İran’da Ömer Hayyam'ın yaşadığı topraklara ulaşan gezgin yazar Williams Jackson'ın seyahatnamesi.-A.V.Williams Jackson- From Constantinople to the Home of Omar Khayyam, Travels in Transcaucasia and Northern Persia for Historic and Literary Research

    TLSatıldı
  • Mahmud Muhtar Paşa'nın Balkan Savaşı'nda III. Ordu Komutanlığı sırasında anılarını konu alan Almanca kitap.-Mahmud Muthtar Pacsha; Imhoff-Pascha [Mahmud Muhtar Katırcıoğlu]- Meine Führung im Balkankriege 1912

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Mahmud Muhtar Paşa'nın Balkan Savaşı'nda III. Ordu Komutanlığı sırasında anılarını konu alan Almanca kitap.-Mahmud Muthtar Pacsha; Imhoff-Pascha [Mahmud Muhtar Katırcıoğlu]- Meine Führung im Balkankriege 1912

    TLSatıldı
  • Bir kadın yazarın gözüyle Sultan II. Abdülhamid döneminde İstanbul-Anna Bowman Dodd- In The Palaces of the Sultan

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Bir kadın yazarın gözüyle Sultan II. Abdülhamid döneminde İstanbul-Anna Bowman Dodd- In The Palaces of the Sultan

    TLSatıldı
  • Victor Murdock dini ve adetleri İslam olan Türkiye Cumhuriyeti'nin modernleşme ve batılılılaşma sürecinde karşılaşabileceği zorlukları konu almış.-Victor Murdock- Constantinople The Challenge of the Centuries

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Victor Murdock dini ve adetleri İslam olan Türkiye Cumhuriyeti'nin modernleşme ve batılılılaşma sürecinde karşılaşabileceği zorlukları konu almış.-Victor Murdock- Constantinople The Challenge of the Centuries

    TLSatıldı
  • Mücevher değerinde bir İstanbul kitabı.Toplam 300 adet basılıp numaralandırılmış, içerisinde ünlü Oryantalist Saray Ressamı Fausto Zonaro'nun 49 resmi yer alan, dönemin ünlü bir sanat tarihçisi ve sanat eleştirmeni Adolphe Thalasso'nun İstanbul'u ve İstanbul'un Müslüman-Türk yaşamını konu alan kitabı. Müzayedede satışa sunulan tümüyle deri nefis dekoratif cildinde 289 numaralı eser 300 adet içinde Japon kağıdına basılan sadece 42 nüsha'dan biri. ÇOK NADİR-Adolphe Thalasso, (resl. Fausto Zonaro)- Déri Sé’adet ou Stamboul Porte du Bonheur Scènes de la Vie Turque

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Mücevher değerinde bir İstanbul kitabı.Toplam 300 adet basılıp numaralandırılmış, içerisinde ünlü Oryantalist Saray Ressamı Fausto Zonaro'nun 49 resmi yer alan, dönemin ünlü bir sanat tarihçisi ve sanat eleştirmeni Adolphe Thalasso'nun İstanbul'u ve İstanbul'un Müslüman-Türk yaşamını konu alan kitabı. Müzayedede satışa sunulan tümüyle deri nefis dekoratif cildinde 289 numaralı eser 300 adet içinde Japon kağıdına basılan sadece 42 nüsha'dan biri. ÇOK NADİR-Adolphe Thalasso, (resl. Fausto Zonaro)- Déri Sé’adet ou Stamboul Porte du Bonheur Scènes de la Vie Turque

    TLSatıldı
  • Bulunduğu diplomatik mevkiler nedeniyle anonim kalmayı tercih eden yazarın Sultan Abdülhamid ve Sultan Reşad dönemlerinde Osmanlı topraklarında ve Ortadoğu gözlemlediklerini, Osmanlı'nın komşu ülkelerle ilişki ve ihtilaflarını konu alan kitap.-Anonim- The Near East From Within

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Bulunduğu diplomatik mevkiler nedeniyle anonim kalmayı tercih eden yazarın Sultan Abdülhamid ve Sultan Reşad dönemlerinde Osmanlı topraklarında ve Ortadoğu gözlemlediklerini, Osmanlı'nın komşu ülkelerle ilişki ve ihtilaflarını konu alan kitap.-Anonim- The Near East From Within

    TLSatıldı
  • Balkan Savaşını ve I. Dünya Savaşı'nda Çanakkale Muharebelerini ve İhtilaf Devletlerinden Rus İmparalorluğu'nun ordusunun katıldığı muharebelerden bazılarını konu alan kitap.-Granville Fortescue- Russia the Balkans and the Dardanelles

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Balkan Savaşını ve I. Dünya Savaşı'nda Çanakkale Muharebelerini ve İhtilaf Devletlerinden Rus İmparalorluğu'nun ordusunun katıldığı muharebelerden bazılarını konu alan kitap.-Granville Fortescue- Russia the Balkans and the Dardanelles

    TLSatıldı
  • Yahudi Problemi'nin aslında Yahudi olmayanların problemi olduğu ve Yahudilerin bu konuda yapabilecekleri çok fazla bir şey olmadığı noktasından yola çıkarak, Nazi Almanyası'ndaki Yahudilere yapılan zulmü ve antisemitizmi konu alan kitap. -Granville Fortescue- The Jewish Problem

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Yahudi Problemi'nin aslında Yahudi olmayanların problemi olduğu ve Yahudilerin bu konuda yapabilecekleri çok fazla bir şey olmadığı noktasından yola çıkarak, Nazi Almanyası'ndaki Yahudilere yapılan zulmü ve antisemitizmi konu alan kitap. -Granville Fortescue- The Jewish Problem

    TLSatıldı
  • Karl Klinghardt 1920’li yılların hemen başında Ankara ve İstanbul hükümetleri arasına sıkışmış Yeni Türkiye ve Cumhuriyet'in ilk yıllarına ait gözlemlerini değerlendirmiş.- Karl Klinghardt- Angora - Konstantinopel Ringende Gewalten

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Karl Klinghardt 1920’li yılların hemen başında Ankara ve İstanbul hükümetleri arasına sıkışmış Yeni Türkiye ve Cumhuriyet'in ilk yıllarına ait gözlemlerini değerlendirmiş.- Karl Klinghardt- Angora - Konstantinopel Ringende Gewalten

    TLSatıldı
  • Pierre Loti'nin meşhur 2 romanı bir ciltte-Pierre Loti (resl. Henri Zo, Styka, Manuel Orazi, A.F. Gourget, Zyg Brunner, Brunelleschi)- Ramuntcho, Aziyadé (2 roman bir kitapta)

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Pierre Loti'nin meşhur 2 romanı bir ciltte-Pierre Loti (resl. Henri Zo, Styka, Manuel Orazi, A.F. Gourget, Zyg Brunner, Brunelleschi)- Ramuntcho, Aziyadé (2 roman bir kitapta)

    TLSatıldı
  • ROBERT DE VAUGONDY, GILLES 1688-1766-  ETATS DU GRAND-SEIGNEUR EN ASIE: Empire Ottoman, Empire de Perse, Pays des Usbecs, Arabie et Egypte (1753)-Elle renklendirilmiş Osmanlı İmparatorluğu ve Yakın Doğu Haritası

    Lot No: 123

    Lot: 123

    ROBERT DE VAUGONDY, GILLES 1688-1766- ETATS DU GRAND-SEIGNEUR EN ASIE: Empire Ottoman, Empire de Perse, Pays des Usbecs, Arabie et Egypte (1753)-Elle renklendirilmiş Osmanlı İmparatorluğu ve Yakın Doğu Haritası

    TLSatıldı
  • LOUIS BRION DE LA TOUR / LOUIS CHARLES DESNOS-SPHÈRE ARTIFICIELLES. SPHÈRE DROITE - SPHÈRE PARALLELE, ATLAS GÉNÉRAL MÉTHODIQUE ET ÉLÉMENTAIRE POUR L'ÉTUDE DE LA GÉOGRAPHIE ET DE L'HISTOIRE MODERNE (1770). YERYÜZÜ VE GÖK- 1770 COĞRAFYA VE MODERN TARİH GENEL METODİK VE TEMEL ATLAS'TAN-Etrafı süslemelerle çerçevelenmiş bakır gravür baskı. 
El boyaması iki zırhlı kürenin bakır gravürü. Her iki tarafta Fransızca metin içeren, kenarları Rönesans bebek melekleri andıran çocuklar, yerküreler, pergel ve cetvel gibi geometri enstrümanlar içeren bordürle çerçevelenmiş, gösterişli rokoko tarzı kaideler üzerine büyük bir çift gök küresinin çarpıcı gravürü. Soldaki küre "Sphére Droite" dünyayı merkezde gösterir ve ana takım yıldızları, ekinoksu, gün dönümlerini dünya etrafında konumlandırır. Sağdaki küre "Sphére Parallele" farklı bir perspektiften benzer şekilde yapılandırılmıştır.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    LOUIS BRION DE LA TOUR / LOUIS CHARLES DESNOS-SPHÈRE ARTIFICIELLES. SPHÈRE DROITE - SPHÈRE PARALLELE, ATLAS GÉNÉRAL MÉTHODIQUE ET ÉLÉMENTAIRE POUR L'ÉTUDE DE LA GÉOGRAPHIE ET DE L'HISTOIRE MODERNE (1770). YERYÜZÜ VE GÖK- 1770 COĞRAFYA VE MODERN TARİH GENEL METODİK VE TEMEL ATLAS'TAN-Etrafı süslemelerle çerçevelenmiş bakır gravür baskı. El boyaması iki zırhlı kürenin bakır gravürü. Her iki tarafta Fransızca metin içeren, kenarları Rönesans bebek melekleri andıran çocuklar, yerküreler, pergel ve cetvel gibi geometri enstrümanlar içeren bordürle çerçevelenmiş, gösterişli rokoko tarzı kaideler üzerine büyük bir çift gök küresinin çarpıcı gravürü. Soldaki küre "Sphére Droite" dünyayı merkezde gösterir ve ana takım yıldızları, ekinoksu, gün dönümlerini dünya etrafında konumlandırır. Sağdaki küre "Sphére Parallele" farklı bir perspektiften benzer şekilde yapılandırılmıştır.

    TLSatıldı
  • LOUIS BRION DE LA TOUR / LOUIS CHARLES DESNOS- HEMISPÉRE OCCIDENTAL, HEMISPHÉRE ORIENTAL ATLAS GÉNÉRAL MÉTHODIQUE ET ÉLÉMENTAIRE POUR L'ÉTUDE DE LA GÉOGRAPHIE ET DE L'HISTOIRE MODERNE (1770).  2 ADET, BATI YARIMKÜRE, DOĞU YARIMKÜRE - 1770 COĞRAFYA VE MODERN TARİH GENEL METODİK VE TEMEL ATLAS'TAN -Etrafı süslemelerle çerçevelenmiş 2 adet bakır gravür baskı

    Lot No: 125

    Lot: 125

    LOUIS BRION DE LA TOUR / LOUIS CHARLES DESNOS- HEMISPÉRE OCCIDENTAL, HEMISPHÉRE ORIENTAL ATLAS GÉNÉRAL MÉTHODIQUE ET ÉLÉMENTAIRE POUR L'ÉTUDE DE LA GÉOGRAPHIE ET DE L'HISTOIRE MODERNE (1770). 2 ADET, BATI YARIMKÜRE, DOĞU YARIMKÜRE - 1770 COĞRAFYA VE MODERN TARİH GENEL METODİK VE TEMEL ATLAS'TAN -Etrafı süslemelerle çerçevelenmiş 2 adet bakır gravür baskı

    TLSatıldı
  • J.D. BARBIE DU BOCAGE-  PLAN DU BOSHORE DE THRACE. Pour le Voyage du Jeune Anacharsis. Plan particulier de Byzance (1784).         BOĞAZİÇİ VE TARİHİ YARIMADA HARİTASI [(1784)-Çukur baskı. Bez hamurundan düz kağıt üzerine bakır kalıp gravür.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    J.D. BARBIE DU BOCAGE- PLAN DU BOSHORE DE THRACE. Pour le Voyage du Jeune Anacharsis. Plan particulier de Byzance (1784). BOĞAZİÇİ VE TARİHİ YARIMADA HARİTASI [(1784)-Çukur baskı. Bez hamurundan düz kağıt üzerine bakır kalıp gravür.

    TLSatıldı
  • L'Illustration Dergisi-12 Ağustos 1908 tarihli L'Illustration dergisi, Sultan Abdülhamid kapaklı, derginin içinde II. Meşrutiyet Kutlamaları ile ilgili fotoğraflar, ayrıca promosyon olarak Paul Chabas'a ait tablo baskısı yer almaktadır. 16 sayfa 30x40 cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    L'Illustration Dergisi-12 Ağustos 1908 tarihli L'Illustration dergisi, Sultan Abdülhamid kapaklı, derginin içinde II. Meşrutiyet Kutlamaları ile ilgili fotoğraflar, ayrıca promosyon olarak Paul Chabas'a ait tablo baskısı yer almaktadır. 16 sayfa 30x40 cm

    TLSatıldı
  • L'Illustration Dergisi-8 Ağustos 1908 tarihli L'Illustration dergisi, kapakta Sultan Abdülhamid'in II. Meşrutiyet sonrası ilk selamlıktan çıkarken fotoğrafı, derginin içinde "Türkiye'nin Liberalleşme Hareketi" isimli makale ve fotoğraflar var, 20 sayfa 30x40 cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    L'Illustration Dergisi-8 Ağustos 1908 tarihli L'Illustration dergisi, kapakta Sultan Abdülhamid'in II. Meşrutiyet sonrası ilk selamlıktan çıkarken fotoğrafı, derginin içinde "Türkiye'nin Liberalleşme Hareketi" isimli makale ve fotoğraflar var, 20 sayfa 30x40 cm

    TLSatıldı
  • L'Illustration Dergisi-15 Mart 1924 tarihli L'Illustration dergisi, kapakta sürgünde İsviçre'de  Leman Gölü kıyısında Büyük Alp Oteli terasında Halife Abdülmecid, derginin içinde "Abdülmecid İsviçre'de" ve "Halifelik'in Sonu" başlıklı iki makale ve Son Halife Abdülmecid Efendi ve çocuklarının İsviçre'de sürgünde fotoğrafları yer almakta, 26 sayfa 30x40cm

    Lot No: 129

    Lot: 129

    L'Illustration Dergisi-15 Mart 1924 tarihli L'Illustration dergisi, kapakta sürgünde İsviçre'de Leman Gölü kıyısında Büyük Alp Oteli terasında Halife Abdülmecid, derginin içinde "Abdülmecid İsviçre'de" ve "Halifelik'in Sonu" başlıklı iki makale ve Son Halife Abdülmecid Efendi ve çocuklarının İsviçre'de sürgünde fotoğrafları yer almakta, 26 sayfa 30x40cm

    TLSatıldı
  • L'Illustration Dergisi-10 Temmuz 1915 tarihli L'Illustration dergisi, kapakta 1915 İngiliz komutan Sir Ian Hamilton ve Fransız komutan General Gouraud Seddülbahir'de (Çanakkale) fotoğrafı, derginin içinde I.Dünya Savaşı ve Seddülbahir (Çanakkale Muharebeleri) ile ilgili geniş yazı ve bol fotoğraf yer almakta, 20 sayfa 27,5x39 cm

    Lot No: 130

    Lot: 130

    L'Illustration Dergisi-10 Temmuz 1915 tarihli L'Illustration dergisi, kapakta 1915 İngiliz komutan Sir Ian Hamilton ve Fransız komutan General Gouraud Seddülbahir'de (Çanakkale) fotoğrafı, derginin içinde I.Dünya Savaşı ve Seddülbahir (Çanakkale Muharebeleri) ile ilgili geniş yazı ve bol fotoğraf yer almakta, 20 sayfa 27,5x39 cm

    TLSatıldı
  • “TARİHİ BİR GÜN, TARİHİ BİR FOTOĞRAF”  L'Illustration Dergisi, Türk Orduları'nın İzmir'e girdiği gün tarihli sayısı.-9 Eylül 1922 L'Illustration dergisi, kapakta Türk Ordusu'nun İzmir'e girdiği gün çıkmış olan dergide Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü'nün Afyon-Karahisar'da Büyük Taarruz öncesi kurmayları ile fotoğrafı, derginin içinde "Türk Ordularının Anadolu'da İlerleyişi" başlıklı yazı ve fotoğraflar yer almakta, 24 sayfa 30,5x41cm

    Lot No: 131

    Lot: 131

    “TARİHİ BİR GÜN, TARİHİ BİR FOTOĞRAF” L'Illustration Dergisi, Türk Orduları'nın İzmir'e girdiği gün tarihli sayısı.-9 Eylül 1922 L'Illustration dergisi, kapakta Türk Ordusu'nun İzmir'e girdiği gün çıkmış olan dergide Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü'nün Afyon-Karahisar'da Büyük Taarruz öncesi kurmayları ile fotoğrafı, derginin içinde "Türk Ordularının Anadolu'da İlerleyişi" başlıklı yazı ve fotoğraflar yer almakta, 24 sayfa 30,5x41cm

    TLSatıldı
  • Le Monde Illustre Dergisi-31 Mart 1877 tarihli Le Monde Illustre Dergisi, kapakta Dolmabahçe'de Meclis-i Mebusan'ın açılışı gravürü, derginin içinde "Osmanlı İmparatorluğu Parlementosu'nun Açılışı" başlıklı yazı ve tam sayfa Dolmabahçe Sarayı içinde açılan Meclis-i Mebusan'ın gravürü yer almakta, 16 sayfa 26x37 cm

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Le Monde Illustre Dergisi-31 Mart 1877 tarihli Le Monde Illustre Dergisi, kapakta Dolmabahçe'de Meclis-i Mebusan'ın açılışı gravürü, derginin içinde "Osmanlı İmparatorluğu Parlementosu'nun Açılışı" başlıklı yazı ve tam sayfa Dolmabahçe Sarayı içinde açılan Meclis-i Mebusan'ın gravürü yer almakta, 16 sayfa 26x37 cm

    TLSatıldı
  • Servet-i Fünun Dergisi-Osmanlıca hicri 1324 Servet-i Fünun dergisi, kapağında Sultan Reşad'ın fotoğrafı, derginin içinde Yıldız Sarayı'ndan fotoğraflar ve çok sayıda paşa ve önemli devlet adamlarının fotoğrafları yer almakta, 18 sayfa 24x33  cm

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Servet-i Fünun Dergisi-Osmanlıca hicri 1324 Servet-i Fünun dergisi, kapağında Sultan Reşad'ın fotoğrafı, derginin içinde Yıldız Sarayı'ndan fotoğraflar ve çok sayıda paşa ve önemli devlet adamlarının fotoğrafları yer almakta, 18 sayfa 24x33  cm

    TLSatıldı
  • Malumat Mecmuası-Osmanlıca hicri 1311 tarihli "Malumat" mecmuası, kapakta Ahmet Şakir Paşa fotoğrafı, derginin içinde farklı fotoğraflar yer almakta, 16 sayfa 23x33 cm

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Malumat Mecmuası-Osmanlıca hicri 1311 tarihli "Malumat" mecmuası, kapakta Ahmet Şakir Paşa fotoğrafı, derginin içinde farklı fotoğraflar yer almakta, 16 sayfa 23x33 cm

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal Dergisi-9 Mayıs 1897 tarihli Le Petit Journal dergisi, kapakta "Avrupa Konseri" alt başlıklı Yunan Askeri ile kılıçlı kavga eden Sultan II.Abdülhamid'i karikatürize eden resim yer almakta, 8 sayfa 30x44 cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Le Petit Journal Dergisi-9 Mayıs 1897 tarihli Le Petit Journal dergisi, kapakta "Avrupa Konseri" alt başlıklı Yunan Askeri ile kılıçlı kavga eden Sultan II.Abdülhamid'i karikatürize eden resim yer almakta, 8 sayfa 30x44 cm

    TLSatıldı
  • Resimli İstanbul Mecmuası-Osmanlıca hicri 1325 tarihli 'Resimli İstanbul' mecmuası, kapakta "Plevne Muhaberesi'nde Osmanlı Kahramanları", 13 sayfa 24x30 cm

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Resimli İstanbul Mecmuası-Osmanlıca hicri 1325 tarihli 'Resimli İstanbul' mecmuası, kapakta "Plevne Muhaberesi'nde Osmanlı Kahramanları", 13 sayfa 24x30 cm

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal Dergisi-28 Şubat 1897 tarihli Le Petit Journal dergisi, derginin içinde 19.yy sonu Girit İsyanı'nı konu eden "La Turquoise" başlıklı yazı, arka kapakta Türk ordusu ve Yunan ordusu resimleri yer almakta, 8 sayfa 30x44 cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Le Petit Journal Dergisi-28 Şubat 1897 tarihli Le Petit Journal dergisi, derginin içinde 19.yy sonu Girit İsyanı'nı konu eden "La Turquoise" başlıklı yazı, arka kapakta Türk ordusu ve Yunan ordusu resimleri yer almakta, 8 sayfa 30x44 cm

    TLSatıldı
  • Talebe Defteri Mecmuası-Matbaa-i Hayriye ve Şirketi tarafından çıkarılan Osmanlı hicri 1330 tarihli Talebe Defteri Mecmuası, 20 sayfa 18x24 cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Talebe Defteri Mecmuası-Matbaa-i Hayriye ve Şirketi tarafından çıkarılan Osmanlı hicri 1330 tarihli Talebe Defteri Mecmuası, 20 sayfa 18x24 cm

    TLSatıldı
  • Karagöz Dergisi -1341 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi  40,5x28,5 cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Karagöz Dergisi -1341 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi 40,5x28,5 cm

    TLSatıldı
  • Karagöz Dergisi -1342 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi 40,5x28,5 cm

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Karagöz Dergisi -1342 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi 40,5x28,5 cm

    TLSatıldı
  • Karagöz Dergisi -1340 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi 40,5x28,5 cm

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Karagöz Dergisi -1340 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi 40,5x28,5 cm

    TLSatıldı
  • Karagöz Dergisi -1340 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi 40,5x28,5 cm

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Karagöz Dergisi -1340 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi 40,5x28,5 cm

    TLSatıldı
  • Karagöz Dergisi -1341 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi . 40,5x28,5 cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Karagöz Dergisi -1341 hicri tarihli Atatürk Kapaklı Eski Türkçe Karagöz Dergisi . 40,5x28,5 cm

    TLSatıldı
  • Karagöz Dergisi -1329 hicri tarihli 3 adet Eski Türkçe Karagöz Dergisi . 28x40 cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Karagöz Dergisi -1329 hicri tarihli 3 adet Eski Türkçe Karagöz Dergisi . 28x40 cm

    TLSatıldı
  • Avrupalı Diplomat ve Eşi-Sebah & Joaillier Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı 16x11,5 cm

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Avrupalı Diplomat ve Eşi-Sebah & Joaillier Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı 16x11,5 cm

    TLSatıldı
  • Kolunu Masaya Dayamış Kız Çocuğu-Sebah & Joaillier Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Kolunu Masaya Dayamış Kız Çocuğu-Sebah & Joaillier Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    TLSatıldı
  • Kolunu Kanepe Arkasına Dayamış Eli Yelpazeli, Topuzlu Kadın-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Kolunu Kanepe Arkasına Dayamış Eli Yelpazeli, Topuzlu Kadın-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    TLSatıldı
  • Kadın Portresi-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Kadın Portresi-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    TLSatıldı
  • Bahriyeli Kıyafetiyle Erkek Çocuğu-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Bahriyeli Kıyafetiyle Erkek Çocuğu-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    TLSatıldı
  • Ermeni Kadın-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 15,5x10,5 cm

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Ermeni Kadın-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 15,5x10,5 cm

    TLSatıldı
  • Kadın-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 25x20 cm

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Kadın-Abdullah Freres Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 25x20 cm

    TLSatıldı
  • Genç Kız-Nicolas Andriomenos Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Genç Kız-Nicolas Andriomenos Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    TLSatıldı
  • Kız ve Erkek Kardeşler-Nicolas Andriomenos Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 14x20 cm

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Kız ve Erkek Kardeşler-Nicolas Andriomenos Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 14x20 cm

    TLSatıldı
  • Rum Kadın Portresi-Nicolas Andriomenos Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 24x20 cm

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Rum Kadın Portresi-Nicolas Andriomenos Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 24x20 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Bürokrat Portresi, Arkası Eski Türkçe Yazılı-Phebus Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı, ithaflı imzalı. 8x4 cm

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Osmanlı Bürokrat Portresi, Arkası Eski Türkçe Yazılı-Phebus Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı, ithaflı imzalı. 8x4 cm

    TLSatıldı
  • Salıncak Yanında Kız Çocuğu-Dimitri Michailides Fotoğrafhanesi (Edirne) kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Salıncak Yanında Kız Çocuğu-Dimitri Michailides Fotoğrafhanesi (Edirne) kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    TLSatıldı
  • Fesli Osmanlı Genci Portresi-Behaeddin Rahmizade Resne Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 13 x9 cm

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Fesli Osmanlı Genci Portresi-Behaeddin Rahmizade Resne Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 13 x9 cm

    TLSatıldı
  • Rum Kadın Portresi-Th.Servanis (Kadıköy) Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 18x13 cm

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Rum Kadın Portresi-Th.Servanis (Kadıköy) Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Fransız Bürokrat.  NADİR  -Paul Vuccino Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10 x6 cm

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Fransız Bürokrat. NADİR -Paul Vuccino Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10 x6 cm

    TLSatıldı
  • Oturan Rum Kadın-Apollon Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 16x11 cm

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Oturan Rum Kadın-Apollon Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 16x11 cm

    TLSatıldı
  • İki Osmanlı Subayı-S. Hakim (Şam) Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 18x12,5 cm

    Lot No: 161

    Lot: 161

    İki Osmanlı Subayı-S. Hakim (Şam) Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 18x12,5 cm

    TLSatıldı
  • Dönemin Şık Yetişkin Kıyafetinde Fesli Erkek Çocuğu-D. Joseph Fotoğafhanesi kabin fotoğrafı. 16x11,5 cm

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Dönemin Şık Yetişkin Kıyafetinde Fesli Erkek Çocuğu-D. Joseph Fotoğafhanesi kabin fotoğrafı. 16x11,5 cm

    TLSatıldı
  • Arnavut Subay-L'Aigle Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Arnavut Subay-L'Aigle Fotoğrafhanesi kabin fotoğrafı. 10,5x6,5 cm

    TLSatıldı
  • İsmet Paşa -Foto Süreyya, 40x28 cm

    Lot No: 164

    Lot: 164

    İsmet Paşa -Foto Süreyya, 40x28 cm

    TLSatıldı
  • Atatürk, İnönü ve Mareşal Fevzi Çakmak -Foto İsmail Mazlum 24x18 cm

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Atatürk, İnönü ve Mareşal Fevzi Çakmak -Foto İsmail Mazlum 24x18 cm

    TLSatıldı
  • Atatürk ve İngiliz Kralı Edward'ın Dolmabahçe Sarayı ziyareti esnasında Atatürk ve İnönü ile çekilen fotoğrafı-24x18 cm

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Atatürk ve İngiliz Kralı Edward'ın Dolmabahçe Sarayı ziyareti esnasında Atatürk ve İnönü ile çekilen fotoğrafı-24x18 cm

    TLSatıldı
  • Beyoğlu Galata'da Osmanlı Bankası sırasındaki meşhur Zellitch Biraderler Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri Mağazası'nın fiskal pullu ve şirket kaşeli antetli faturası.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Beyoğlu Galata'da Osmanlı Bankası sırasındaki meşhur Zellitch Biraderler Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri Mağazası'nın fiskal pullu ve şirket kaşeli antetli faturası.

    TLSatıldı
  • Kapıkule Lüleci Hendek Sokak'ta L. Mourkides'e ait Fransız Matbaa ve Kırtasiyesi 3 Nisan 1922 tarihli antetli faturası.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Kapıkule Lüleci Hendek Sokak'ta L. Mourkides'e ait Fransız Matbaa ve Kırtasiyesi 3 Nisan 1922 tarihli antetli faturası.

    TLSatıldı
  • Yedikule Irgat Pazarı'nda Yorghi D. Grammatikou'ya ait Makedon Ruhani İçecekleri (Şarapları) dükkanının 7 Temmuz 1924 tarihli 3 lisan (eski Türkçe, Rumca, Fransızca) fiskal pullu  antetli faturası.hli 3 lisan (eski Türkçe, Rumca, Fransızca) fiskal pullu  antetli faturası.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Yedikule Irgat Pazarı'nda Yorghi D. Grammatikou'ya ait Makedon Ruhani İçecekleri (Şarapları) dükkanının 7 Temmuz 1924 tarihli 3 lisan (eski Türkçe, Rumca, Fransızca) fiskal pullu antetli faturası.hli 3 lisan (eski Türkçe, Rumca, Fransızca) fiskal pullu antetli faturası.

    TLSatıldı
  • Bahçekapı Hamidiye Caddesi'nde Evliya Zade Noureddin Cam Eşya, Kimyasallar ve Bilimsel Malzemeler mağazasının 18 Temmuz 1923'te Sıhhi Kontrol Komisyonu'na kestiği, fiskal pullu, çift lisan antetli fatura

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Bahçekapı Hamidiye Caddesi'nde Evliya Zade Noureddin Cam Eşya, Kimyasallar ve Bilimsel Malzemeler mağazasının 18 Temmuz 1923'te Sıhhi Kontrol Komisyonu'na kestiği, fiskal pullu, çift lisan antetli fatura

    TLSatıldı
  • Beyoğlu Tepebaşı'nda M. Tremma ve J. Katanos'a ait Büyük Emniyet Bakkaliyesi, Grande Epicerie La "Confiance", çift lisan (Fransızca ve Rumca) 1901 tarihli antetli fatura.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Beyoğlu Tepebaşı'nda M. Tremma ve J. Katanos'a ait Büyük Emniyet Bakkaliyesi, Grande Epicerie La "Confiance", çift lisan (Fransızca ve Rumca) 1901 tarihli antetli fatura.

    TLSatıldı
  • Beyoğlu Tiyatro Sokağı'nda  A. Figenwald'a ait Fransız Şarapları Antreposu 3 Ocak 1897 tarihli antetli fatura.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Beyoğlu Tiyatro Sokağı'nda A. Figenwald'a ait Fransız Şarapları Antreposu 3 Ocak 1897 tarihli antetli fatura.

    TLSatıldı
  • Beyoğlu Balık Pazarı'nda A. G. Lazarian'a ait Kömür ve Odun Deposu'nun İtalyan Konsolosu'na  7 Nisan 1904 tarihinde kestiği antetli fatura

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Beyoğlu Balık Pazarı'nda A. G. Lazarian'a ait Kömür ve Odun Deposu'nun İtalyan Konsolosu'na 7 Nisan 1904 tarihinde kestiği antetli fatura

    TLSatıldı
  • Galata Komisyon Han'da Dikran Mıhlayıcıyan'a ait tarihi E.Vrouyr Matbaa ve Kırtasiyesi'nin 1905 tarihli çift lisan faturası.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Galata Komisyon Han'da Dikran Mıhlayıcıyan'a ait tarihi E.Vrouyr Matbaa ve Kırtasiyesi'nin 1905 tarihli çift lisan faturası.

    TLSatıldı
  • Galata Tünel arkasında Sevud Caddesi'nde  Çalışma Bakanlığı diplomalı Elektrikçi ve Mekanikçi Ap.Kiridis'in 1905 tarihinde Yedikule Rum Hastanesine kestiği fiskal pullu antetli fatura.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Galata Tünel arkasında Sevud Caddesi'nde Çalışma Bakanlığı diplomalı Elektrikçi ve Mekanikçi Ap.Kiridis'in 1905 tarihinde Yedikule Rum Hastanesine kestiği fiskal pullu antetli fatura.

    TLSatıldı
  • İstanbul Alyanak Han'da Manifaturacı Avunduk Zade Biraderler'in çift lisan fiskal pullu ve şirket kaşeli antetli faturası.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    İstanbul Alyanak Han'da Manifaturacı Avunduk Zade Biraderler'in çift lisan fiskal pullu ve şirket kaşeli antetli faturası.

    TLSatıldı
  • Galata Azap Kapısı'nda Şerif Ali Kereste Deposu'nun 1898 tarihli çift lisan antetli faturası.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Galata Azap Kapısı'nda Şerif Ali Kereste Deposu'nun 1898 tarihli çift lisan antetli faturası.

    TLSatıldı
  • İstanbul Pinto Amram Han adresli Rafael Amran ve Biraderleri Fransız ve Amerikan Deri ve Kundura Ticarethanesi'nin İzak Kohen Oğulları şirketine 14 Ekim 1916'da kestiği fiskal pullu, 4 lisan (eski Türkçe, Rumca,Ermenice, Fransızca) antetli fatura.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    İstanbul Pinto Amram Han adresli Rafael Amran ve Biraderleri Fransız ve Amerikan Deri ve Kundura Ticarethanesi'nin İzak Kohen Oğulları şirketine 14 Ekim 1916'da kestiği fiskal pullu, 4 lisan (eski Türkçe, Rumca,Ermenice, Fransızca) antetli fatura.

    TLSatıldı
  • İzmir Tire'de Darmara Çiftliği Arpa, Buğday, Tütün, Mısır, Susam Ticarethanesi'ne ait çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli eski Türkçe yazılı doküman.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    İzmir Tire'de Darmara Çiftliği Arpa, Buğday, Tütün, Mısır, Susam Ticarethanesi'ne ait çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli eski Türkçe yazılı doküman.

    TLSatıldı
  • Ofisi İstanbul Volvo Han'da, satış mağazaları Galata Mahmudiye Caddesi ve Bahçekapısı Hamidiye Caddesi'nde bulunan J. Nikitits Erben Silah Tüccarı'nın çift lisan (eski Türkçe ve Fransızca) antetli, Fransızca el yazılı 12 Ekim 1921 tarihli doküman. Antette Avrupa'nın ve Amerika'nın en önemli silahlarında geniş çeşide sahip büyük depo "Grand Depot Grand Asortiment" yer almaktadır.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Ofisi İstanbul Volvo Han'da, satış mağazaları Galata Mahmudiye Caddesi ve Bahçekapısı Hamidiye Caddesi'nde bulunan J. Nikitits Erben Silah Tüccarı'nın çift lisan (eski Türkçe ve Fransızca) antetli, Fransızca el yazılı 12 Ekim 1921 tarihli doküman. Antette Avrupa'nın ve Amerika'nın en önemli silahlarında geniş çeşide sahip büyük depo "Grand Depot Grand Asortiment" yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • Eski Türkçe Milli Süt Mamülleri Osmanlı Anonim Şirketi antetli, eski Türkçe filigranlı, fiskal pullu mühürlü doküman.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Eski Türkçe Milli Süt Mamülleri Osmanlı Anonim Şirketi antetli, eski Türkçe filigranlı, fiskal pullu mühürlü doküman.

    TLSatıldı
  • Balık Pazarı adresli Andricos B. Alexandrides Tuzlanmış BalıkTüccarı üç lisan (eski Türkçe, Rumca, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı doküman.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Balık Pazarı adresli Andricos B. Alexandrides Tuzlanmış BalıkTüccarı üç lisan (eski Türkçe, Rumca, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı doküman.

    TLSatıldı
  • Galata Havra (Sinagog) Caddesi Cemiliye Latif Han'da Selahaddin Refik Ticarethanesi çift lisan antetli Servet-i Fünun Matbaasına gönderilmiş eski Türkçe şirket kaşesi üzeri imzalı yazışma.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Galata Havra (Sinagog) Caddesi Cemiliye Latif Han'da Selahaddin Refik Ticarethanesi çift lisan antetli Servet-i Fünun Matbaasına gönderilmiş eski Türkçe şirket kaşesi üzeri imzalı yazışma.

    TLSatıldı
  • İstanbul Keresteciler adresli Sarı Bekir Zade Salih Vehbi Kereste Ticarethanesi çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı doküman.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    İstanbul Keresteciler adresli Sarı Bekir Zade Salih Vehbi Kereste Ticarethanesi çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı doküman.

    TLSatıldı
  • İzmir Mercol-Zade Abdül Kadir Ticarethanesi çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı doküman.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    İzmir Mercol-Zade Abdül Kadir Ticarethanesi çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı doküman.

    TLSatıldı
  • Adana, Mersin, İzmir, Atina ve Rodos'ta şubeleri bulunan 1819 kuruluş tarihli Salomon Alhadeff (bugünkü Elhadef) Fils Bankası Rodos Şubesi antetli, eski Türkçe yazılı, 1922 tarihli doküman.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Adana, Mersin, İzmir, Atina ve Rodos'ta şubeleri bulunan 1819 kuruluş tarihli Salomon Alhadeff (bugünkü Elhadef) Fils Bankası Rodos Şubesi antetli, eski Türkçe yazılı, 1922 tarihli doküman.

    TLSatıldı
  • İstanbul Sultanhamam Haçopulo Han'da Mustafa Nuri Manifatura Ticarethanesi çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı doküman. Antette Adapazarı istikametinde bir şubesi olduğu yer almaktadır.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    İstanbul Sultanhamam Haçopulo Han'da Mustafa Nuri Manifatura Ticarethanesi çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı doküman. Antette Adapazarı istikametinde bir şubesi olduğu yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • Kapalıçarşı Muhafazacılar Sokak adresli Halı ve Antika Tüccarı Yahya Bey Zade Hacı Mustafa çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı 31 Temmuz 1928 tarihli doküman

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Kapalıçarşı Muhafazacılar Sokak adresli Halı ve Antika Tüccarı Yahya Bey Zade Hacı Mustafa çift lisan (eski Türkçe, Fransızca) antetli, eski Türkçe yazılı 31 Temmuz 1928 tarihli doküman

    TLSatıldı
  • 14 Temmuz 1903 tarihinde Enver isimli talebeye verilmiş Mekteb-i Sultani (Galatasaray Lisesi) Zikricemil (Takdir Belgesi)

    Lot No: 189

    Lot: 189

    14 Temmuz 1903 tarihinde Enver isimli talebeye verilmiş Mekteb-i Sultani (Galatasaray Lisesi) Zikricemil (Takdir Belgesi)

    TLSatıldı
  • Eski Türkçe Whittal Şirketi antetli 1926, 5kuruş Tayyare Cemiyeti Yardım pulu üzeri İstanbul Cumhuriyet Savcılığı mühürlü İhracat Beyannamesi

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Eski Türkçe Whittal Şirketi antetli 1926, 5kuruş Tayyare Cemiyeti Yardım pulu üzeri İstanbul Cumhuriyet Savcılığı mühürlü İhracat Beyannamesi

    TLSatıldı
  • 1 Kuruş Osmanlı pulu üzeri çift lisan İskeçe damgalı, Pera arriveli, 25 Ağustos 1909'da İskeçe'den İstanbul'a postalanmış Triandafyllides (Papazoğlu Han, İstanbul) antetli zarf.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    1 Kuruş Osmanlı pulu üzeri çift lisan İskeçe damgalı, Pera arriveli, 25 Ağustos 1909'da İskeçe'den İstanbul'a postalanmış Triandafyllides (Papazoğlu Han, İstanbul) antetli zarf.

    TLSatıldı
  • Çift Lisan, İzmir Osmaniye Caddesi adresli, Cillov Zade  Osman Fikri antetli, 2 adet 10 Kuruş ayyıldız pulu üzeri sekizgen İzmir damgalı, taahhütlü İngiltere Manchester'a postalanmış zarf.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Çift Lisan, İzmir Osmaniye Caddesi adresli, Cillov Zade Osman Fikri antetli, 2 adet 10 Kuruş ayyıldız pulu üzeri sekizgen İzmir damgalı, taahhütlü İngiltere Manchester'a postalanmış zarf.

    TLSatıldı
  • İstanbul'da Ticaret Han'da faaliyet gözteren pul tüccarı A. Yaremdji antetli 1 Kuruş Osmanlı pulu üzerine Galata lineer damgalı 6 Haziran 1909'da Macaristan'a postalalanmıç antetli zarf.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    İstanbul'da Ticaret Han'da faaliyet gözteren pul tüccarı A. Yaremdji antetli 1 Kuruş Osmanlı pulu üzerine Galata lineer damgalı 6 Haziran 1909'da Macaristan'a postalalanmıç antetli zarf.

    TLSatıldı
  • Çift lisan, Alaca Hamam Baltacı Han adresli Hadji Mehmet Zade Mehemmed Ali Nalburiye Deposu antetli, İstanbul'dan Viyana'ya postalanmış zarf.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Çift lisan, Alaca Hamam Baltacı Han adresli Hadji Mehmet Zade Mehemmed Ali Nalburiye Deposu antetli, İstanbul'dan Viyana'ya postalanmış zarf.

    TLSatıldı
  • Çift lisan, İzmir Küçük Kuzuoğlu Han adresli, Abdullah Zade Mehmed Nouri antetli, çift 2 kuruş ve çift 3 kuruş ayyıldız pulları üzeri çift lisan İzmir damgalı Manchester'a postalanmış zarf.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Çift lisan, İzmir Küçük Kuzuoğlu Han adresli, Abdullah Zade Mehmed Nouri antetli, çift 2 kuruş ve çift 3 kuruş ayyıldız pulları üzeri çift lisan İzmir damgalı Manchester'a postalanmış zarf.

    TLSatıldı
  • Çift lisan Serez'de Büyük Otel Jean Hatji Athanassiou antetli, arka yüzü 1 Kuruş Osmanlı pulu üzeri çift lisan Seres damgalı İstanbul arriveli postadan geçmiş zarf.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Çift lisan Serez'de Büyük Otel Jean Hatji Athanassiou antetli, arka yüzü 1 Kuruş Osmanlı pulu üzeri çift lisan Seres damgalı İstanbul arriveli postadan geçmiş zarf.

    TLSatıldı
  • 3 lisan Beyoğlu Dereboyu Sokak adresli Düyüncüoğlu (Duyundjoglou) Biraderler Büyük Kereste Deposu ve İnşaat Malzemeleri antetli zarf.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    3 lisan Beyoğlu Dereboyu Sokak adresli Düyüncüoğlu (Duyundjoglou) Biraderler Büyük Kereste Deposu ve İnşaat Malzemeleri antetli zarf.

    TLSatıldı
  • Çift lisan Sultan Hamam Sanihiye Han adresli Faik, Kemal, Leon Avukatlık Bürosu antetli zarf

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Çift lisan Sultan Hamam Sanihiye Han adresli Faik, Kemal, Leon Avukatlık Bürosu antetli zarf

    TLSatıldı
  • Çift lisan, İzmir Çukur Han adresli Djanfesdji Elias De Penas antetli, çift 5 kuruş ayyıldız pullu üzeri çift lisan İzmir damgalı Manchester'a postalanmış zarf.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Çift lisan, İzmir Çukur Han adresli Djanfesdji Elias De Penas antetli, çift 5 kuruş ayyıldız pullu üzeri çift lisan İzmir damgalı Manchester'a postalanmış zarf.

    TLSatıldı
  • İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Umum Müdürlüğü Arnavutköy-Eyüp Hattı, 2.Mevki 5

    Lot No: 200

    Lot: 200

    İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Umum Müdürlüğü Arnavutköy-Eyüp Hattı, 2.Mevki 5

    TLSatıldı
  • Üsküdar-Kadıköy ve Havallisi Halk Tramvayları, 1,5 kuruşluk tramvay bileti

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Üsküdar-Kadıköy ve Havallisi Halk Tramvayları, 1,5 kuruşluk tramvay bileti

    TLSatıldı
  • İstanbul Tramvay Şirketi Azapkapı- Karaköy hattı 20 paralık tramvay bileti

    Lot No: 202

    Lot: 202

    İstanbul Tramvay Şirketi Azapkapı- Karaköy hattı 20 paralık tramvay bileti

    TLSatıldı
  • İstanbul Tramvay Şirketi Bebek/Şişli - Yedikule/Topkapı hatları 7,5 kuruşluk tramvay bileti

    Lot No: 203

    Lot: 203

    İstanbul Tramvay Şirketi Bebek/Şişli - Yedikule/Topkapı hatları 7,5 kuruşluk tramvay bileti

    TLSatıldı
  • Muhammet Sait Fenni Efendi Yabanabat (Kızılcahamam) Ankara Vilayeti Tahriratı Kitabetten Gönderilen Posta Kesesi,  ÇOK NADİR 12x25 cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Muhammet Sait Fenni Efendi Yabanabat (Kızılcahamam) Ankara Vilayeti Tahriratı Kitabetten Gönderilen Posta Kesesi,  ÇOK NADİR 12x25 cm.

    TLSatıldı
  • Sultan III.Mustafa (1717 - 1774) El Çekme Tuğralı Berat -Kastamonu'da cami-i şerife imam atama beratı. 68x39 cm

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Sultan III.Mustafa (1717 - 1774) El Çekme Tuğralı Berat -Kastamonu'da cami-i şerife imam atama beratı. 68x39 cm

    TLSatıldı
  • Sultan I.Mahmut (1730-1754) El Çekme Tuğralı Berat-Çorum'da Muzaffer Paşa Camii'nin El-Hac Mehmed adlı hayır sahibinin yaptırdığı malimhane efkafına mütevelli heyet tahini hakkında Sultan I.Mahmud el çekme tuğralı 1161 hicri tarihli berat. (Teship sonradan) 83x25 cm

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Sultan I.Mahmut (1730-1754) El Çekme Tuğralı Berat-Çorum'da Muzaffer Paşa Camii'nin El-Hac Mehmed adlı hayır sahibinin yaptırdığı malimhane efkafına mütevelli heyet tahini hakkında Sultan I.Mahmud el çekme tuğralı 1161 hicri tarihli berat. (Teship sonradan) 83x25 cm

    TLSatıldı
  • Sultan III.Selim (1761-1808) El Çekme Tuğralı Ferman-Karabük ve Kirman mukatasıyla (toprak yönetim sistemi) ilgili 1220 hicri tarihli ferman. 78x51 cm

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Sultan III.Selim (1761-1808) El Çekme Tuğralı Ferman-Karabük ve Kirman mukatasıyla (toprak yönetim sistemi) ilgili 1220 hicri tarihli ferman. 78x51 cm

    TLSatıldı
  • Sultan III.Selim (1761-1808) El Çekme Tuğralı  Berat -Kütahya - Simal tımarı (devletin toprağı işletmesi ve üzerini geçici olarak işletmeye vermesi) ile ilgili 1219 hicri tarihli berat. 77x26.5 cm

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Sultan III.Selim (1761-1808) El Çekme Tuğralı Berat -Kütahya - Simal tımarı (devletin toprağı işletmesi ve üzerini geçici olarak işletmeye vermesi) ile ilgili 1219 hicri tarihli berat. 77x26.5 cm

    TLSatıldı
  • Sultan I. Mahmut (1730-1754) El Çekme Tuğralı Ferman-Ankara'da Karacabey Vakfı mütevellileri için fermanı hümayun . 48x47,5 cm

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Sultan I. Mahmut (1730-1754) El Çekme Tuğralı Ferman-Ankara'da Karacabey Vakfı mütevellileri için fermanı hümayun . 48x47,5 cm

    TLSatıldı
  • Sultan III.Selim (1761 - 1808) El Çekme Tuğralı Berat -Tayin Beratı
Şevkat Nişanı 1295 (1878) yılında II.Abdülhamid tarafından hayır ve yardım işlerinde başarılı olan kadınlara verilmek üzere 3 dereceli olarak ihdas edilen nişandır. 59x21 cm

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Sultan III.Selim (1761 - 1808) El Çekme Tuğralı Berat -Tayin Beratı Şevkat Nişanı 1295 (1878) yılında II.Abdülhamid tarafından hayır ve yardım işlerinde başarılı olan kadınlara verilmek üzere 3 dereceli olarak ihdas edilen nişandır. 59x21 cm

    TLSatıldı
  • Sultan III.Selim (1761 - 1808) El Çekme Tuğralı Ferman-Yenişehir (Balkanlar) kadısına, davaların çözümünde titizlik ve ihtimam gösterilmesi için yollanmış ferman. 72x49 cm

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Sultan III.Selim (1761 - 1808) El Çekme Tuğralı Ferman-Yenişehir (Balkanlar) kadısına, davaların çözümünde titizlik ve ihtimam gösterilmesi için yollanmış ferman. 72x49 cm

    TLSatıldı
  • Sultan IV.Mustafa (1779-1808) El Çekme Tuğralı Ferman-Gümrük emini ve vergilendirme konulu ferman. 72,5x53 cm

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Sultan IV.Mustafa (1779-1808) El Çekme Tuğralı Ferman-Gümrük emini ve vergilendirme konulu ferman. 72,5x53 cm

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülaziz (1277 - 1293) El Çekme Tuğralı Berat-İstanbul Mehmet Paşa Vakfı atama beratı. 77x51 cm

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Sultan Abdülaziz (1277 - 1293) El Çekme Tuğralı Berat-İstanbul Mehmet Paşa Vakfı atama beratı. 77x51 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Mahmut (1785-1839) El Çekme Tuğralı Ferman-Kayseri'de Mir Muhammet Vakfı görev ve mütevellileri fermanı.
Yunanistan Muharebesin'de İbraz-ı Secahat (yararlılık) edenlere mahsus verilen madalya beratı. 77x53 cm

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Sultan II.Mahmut (1785-1839) El Çekme Tuğralı Ferman-Kayseri'de Mir Muhammet Vakfı görev ve mütevellileri fermanı. Yunanistan Muharebesin'de İbraz-ı Secahat (yararlılık) edenlere mahsus verilen madalya beratı. 77x53 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Mahmut (1785-1839) El Çekme Tuğralı Berat-Darphane-i Amire görevlileri için fermanı hümayun. 77x49,5 cm

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Sultan II.Mahmut (1785-1839) El Çekme Tuğralı Berat-Darphane-i Amire görevlileri için fermanı hümayun. 77x49,5 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II. Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-4.Ordu Dairesi'nin 3.Şubesi müdür müavini Musa Efendi'ye verilen nikel Hicaz Demiryolu Madalyası beratı. 57x31 cm

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Sultan II. Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-4.Ordu Dairesi'nin 3.Şubesi müdür müavini Musa Efendi'ye verilen nikel Hicaz Demiryolu Madalyası beratı. 57x31 cm

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülaziz       (1277 - 1293) Tuğralı Berat -Sınıf-ı Evvel mütemmeyizi asabından Aydın kayim-i mekası Ali Kemal'in İşkodra'ya sevki ve 4. rütbe Mecidi Nişanı verilmesiyle alakalı Abdülaziz tuğralı berat. 37x36 cm

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Sultan Abdülaziz (1277 - 1293) Tuğralı Berat -Sınıf-ı Evvel mütemmeyizi asabından Aydın kayim-i mekası Ali Kemal'in İşkodra'ya sevki ve 4. rütbe Mecidi Nişanı verilmesiyle alakalı Abdülaziz tuğralı berat. 37x36 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) El Çekme Tuğralı  Berat-Mamuretil-Aziz'de (Elazığ) bulunan Mescit-i Şerif'in vakfisiyle alakalı berat. 80x27 cm

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) El Çekme Tuğralı Berat-Mamuretil-Aziz'de (Elazığ) bulunan Mescit-i Şerif'in vakfisiyle alakalı berat. 80x27 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) El Çekme Tuğralı Berat-Şeyh-ül İslam ve Müftiyü'l En'am olup İmtiyaz-ı Nişan-ı Hümayün ve Murassa-hı Osmani ve Mecidi Nişanları sahibi Halit Efendizade Mevlana Mehmed Cemalettin Efendi'nin telhisi sonucu Yemen vilayeti maarif müdürü Mevlanı Mehmet Vehbi'nin İzmir Pay-i Mücerretliğine tahini ile alakalı II.Abdülhamid tuğralı berat. 81x57 cm

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) El Çekme Tuğralı Berat-Şeyh-ül İslam ve Müftiyü'l En'am olup İmtiyaz-ı Nişan-ı Hümayün ve Murassa-hı Osmani ve Mecidi Nişanları sahibi Halit Efendizade Mevlana Mehmed Cemalettin Efendi'nin telhisi sonucu Yemen vilayeti maarif müdürü Mevlanı Mehmet Vehbi'nin İzmir Pay-i Mücerretliğine tahini ile alakalı II.Abdülhamid tuğralı berat. 81x57 cm

    TLSatıldı
  • Sultan Mehmed Reşad (1327 - 1336) Tuğralı Berat-Ahmed Besim Efendi'ye gümüş Liyakat Muharebe Madalyası verilmesiyle alakalı II.Abdülhamid tuğralı 1286 hicri tarihli berat. 55.5x27 cm

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Sultan Mehmed Reşad (1327 - 1336) Tuğralı Berat-Ahmed Besim Efendi'ye gümüş Liyakat Muharebe Madalyası verilmesiyle alakalı II.Abdülhamid tuğralı 1286 hicri tarihli berat. 55.5x27 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Mülazım-ı Evel Yusuf Efendi'ye verilmiş 5. rütbe Mecidi Nişanı beratı.
55x27 cm

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Mülazım-ı Evel Yusuf Efendi'ye verilmiş 5. rütbe Mecidi Nişanı beratı. 55x27 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Şevkat Nişanı 1295 (1878) yılında II. Abdülhamid tarafından hayır ve yardım işlerinde başarılı olan kadınlara verilmek üzere 3. dereceli olarak ihdas edilen nişandır.
 Seyyide Hanım'a verilmiş 2. rütbe Şevkat Nişanı beratı. 56x38 cm

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Şevkat Nişanı 1295 (1878) yılında II. Abdülhamid tarafından hayır ve yardım işlerinde başarılı olan kadınlara verilmek üzere 3. dereceli olarak ihdas edilen nişandır. Seyyide Hanım'a verilmiş 2. rütbe Şevkat Nişanı beratı. 56x38 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Erkan-ı Harbiye Miralaylarından Hayri Bey'e Sırbistan ve Pilevne Muharebelerindeki başarılarından dolayı 4. rütbeden Mecidi Nişanı verilmesiyle alakalı berat. 56x35.5 cm

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Erkan-ı Harbiye Miralaylarından Hayri Bey'e Sırbistan ve Pilevne Muharebelerindeki başarılarından dolayı 4. rütbeden Mecidi Nişanı verilmesiyle alakalı berat. 56x35.5 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Rumeli Beylerbeyliği payilerinden Bingazi Valisi Ali Kemal Paşa'ya verilmiş 2. rütbe Abdülhamid tuğralı Mecidi Nişanı beratı. 56x35 cm

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Rumeli Beylerbeyliği payilerinden Bingazi Valisi Ali Kemal Paşa'ya verilmiş 2. rütbe Abdülhamid tuğralı Mecidi Nişanı beratı. 56x35 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Şevkat Nişanı 1295 (1878) yılında II.Abdülhamid tarafından hayır ve yardım işlerinde başarılı olan kadınlara verilmek üzere 3 dereceli olarak ihdas edilen nişandır.
Sadrazam Kemil Paşa'nın eşi Laika Hanım'a 2. rütbe Şevkat Nişanı verilmesi ile alakalı II.Abdülhamit tuğralı berat. 57x36.5 cm

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Şevkat Nişanı 1295 (1878) yılında II.Abdülhamid tarafından hayır ve yardım işlerinde başarılı olan kadınlara verilmek üzere 3 dereceli olarak ihdas edilen nişandır. Sadrazam Kemil Paşa'nın eşi Laika Hanım'a 2. rütbe Şevkat Nişanı verilmesi ile alakalı II.Abdülhamit tuğralı berat. 57x36.5 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Rumeli Beylerbeyi payilerinden Manastır vilayeti emiri Ali Kemal Paşa'ya hizmetlerinden dolayı verilmiş 1. derece Mecidi Nişanı. 57x36 cm

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Rumeli Beylerbeyi payilerinden Manastır vilayeti emiri Ali Kemal Paşa'ya hizmetlerinden dolayı verilmiş 1. derece Mecidi Nişanı. 57x36 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-3. Ordu Hümayunun 1. Bölük yüzbaşısı Süleyman Efendi'ye verilen 5. rütbe Mecidi Nişanı Berat-ı Alisi. 56x37.5 cm

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-3. Ordu Hümayunun 1. Bölük yüzbaşısı Süleyman Efendi'ye verilen 5. rütbe Mecidi Nişanı Berat-ı Alisi. 56x37.5 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat -Aydın vilayeti valisi Devletlü Kamil Paşa Hazretleri'nin eşine 1. rütbeden ihsan buyrulan Şevkat Nişanı Hümayunları Berat-ı Alisi. 56.5x38 cm

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat -Aydın vilayeti valisi Devletlü Kamil Paşa Hazretleri'nin eşine 1. rütbeden ihsan buyrulan Şevkat Nişanı Hümayunları Berat-ı Alisi. 56.5x38 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Yunanistan Muharebesi'nde İbraz-ı Secahat (yararlılık) edenlere mahsus verilen madalya beratı.
3.Ordu-yu Hümayun mensuplarından 16.Süvarı Alayı elçi bölüğü Mülazım-ı Sani Aram Efendi'ye verilen Yunan Harbi Madalya Beratı. 56.5x27 cm

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat-Yunanistan Muharebesi'nde İbraz-ı Secahat (yararlılık) edenlere mahsus verilen madalya beratı. 3.Ordu-yu Hümayun mensuplarından 16.Süvarı Alayı elçi bölüğü Mülazım-ı Sani Aram Efendi'ye verilen Yunan Harbi Madalya Beratı. 56.5x27 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat -Vakıf ile alakalı berat. 81x54 cm

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Sultan II.Abdülhamid (1293 - 1327) Tuğralı Berat -Vakıf ile alakalı berat. 81x54 cm

    TLSatıldı
  • Sultan Mehmed Reşad (1327 - 1336) Tuğralı Ferman-Osmanlı Donanması'nın üst düzey meretebeye ulaşması için gerek maddi gerek manevi yardımda bulunan kişi ve personellerin kayıt altına alınmasının gerekliliğine dair ferman. 57x33 cm

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Sultan Mehmed Reşad (1327 - 1336) Tuğralı Ferman-Osmanlı Donanması'nın üst düzey meretebeye ulaşması için gerek maddi gerek manevi yardımda bulunan kişi ve personellerin kayıt altına alınmasının gerekliliğine dair ferman. 57x33 cm

    TLSatıldı
  • J.Dent London Marka Padişah Tuğralı, Kadranlı Gümüş Cep Saati-Osmanlı pazarı için üretilmiş J.Dent London marka, Osmanlıca kadranlı, kadran üzerinde padişah tuğralı kadranlı köstekli gümüş cep saati. Anahtarlı ve çalışır durumdadır. Kasa çapı 55mm.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    J.Dent London Marka Padişah Tuğralı, Kadranlı Gümüş Cep Saati-Osmanlı pazarı için üretilmiş J.Dent London marka, Osmanlıca kadranlı, kadran üzerinde padişah tuğralı kadranlı köstekli gümüş cep saati. Anahtarlı ve çalışır durumdadır. Kasa çapı 55mm.

    TLSatıldı
  • Dış Kapak üzeri Osmanlı Devlet Armalı, K.Serkisoff Gümüş Cep Saati-Dış kapak üzeri Osmanlı Devlet Armalı, K. Serkisoff Constantinople yazılı ve mineli kadranlı köstekli gümüş cep saati Osmanlı pazarı için üretilmiş gümüş köstekli cep saati. Anahtarlı ve çalışır durumdadır. Kasa çapı 46mm.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Dış Kapak üzeri Osmanlı Devlet Armalı, K.Serkisoff Gümüş Cep Saati-Dış kapak üzeri Osmanlı Devlet Armalı, K. Serkisoff Constantinople yazılı ve mineli kadranlı köstekli gümüş cep saati Osmanlı pazarı için üretilmiş gümüş köstekli cep saati. Anahtarlı ve çalışır durumdadır. Kasa çapı 46mm.

    TLSatıldı
  • Longines Nacib K. Djezvedjian Constantinople Gümüş Cep Saati -Longines marka, kadranında dönemin Longines firmasının Osmanlı'daki distribütörü  Nacib K. Djezvedjian adı yazılı köstekli gümüş cep saati. Anahtarlı ve çalışır durumdadır. Kasa çapı 50mm.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Longines Nacib K. Djezvedjian Constantinople Gümüş Cep Saati -Longines marka, kadranında dönemin Longines firmasının Osmanlı'daki distribütörü Nacib K. Djezvedjian adı yazılı köstekli gümüş cep saati. Anahtarlı ve çalışır durumdadır. Kasa çapı 50mm.

    TLSatıldı
  • Muhtar Mührü

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Muhtar Mührü

    TLSatıldı
  • Vize kazası nüfus memurluğu mührü

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Vize kazası nüfus memurluğu mührü

    TLSatıldı
  • Türkiye Cumhuriyeti Makriköy (Bakırköy) Varidatı Mahsusa İdaresi (Gelir idaresi) mührü

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Türkiye Cumhuriyeti Makriköy (Bakırköy) Varidatı Mahsusa İdaresi (Gelir idaresi) mührü

    TLSatıldı
  • Kılıçlı Liyakat Madalyası, orijinal kurdelalı

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Kılıçlı Liyakat Madalyası, orijinal kurdelalı

    TLSatıldı
  • Büyük İmtiyaz Minyatür Madalya (düğmeli)

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Büyük İmtiyaz Minyatür Madalya (düğmeli)

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı Mineli Dörtlü İttifak Osmanlı Donanması rozeti. NADİR

    Lot No: 240

    Lot: 240

    I.Dünya Savaşı Mineli Dörtlü İttifak Osmanlı Donanması rozeti. NADİR

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı mineli Osmanlı Donanma İttifak rozeti

    Lot No: 241

    Lot: 241

    I.Dünya Savaşı mineli Osmanlı Donanma İttifak rozeti

    TLSatıldı
  • Birinci Dünya Savaşı Dörtlü İttifak Galiçya Cephesi metal rozeti

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Birinci Dünya Savaşı Dörtlü İttifak Galiçya Cephesi metal rozeti

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı İttifak Rozet -Rozetin üzerinde "Welt Krieg - Heeres Gruppe Böhm Ermolli" (Dünya Savaşı - Böhm Ermolli Ordu Grubu) yazılı

    Lot No: 243

    Lot: 243

    I.Dünya Savaşı İttifak Rozet -Rozetin üzerinde "Welt Krieg - Heeres Gruppe Böhm Ermolli" (Dünya Savaşı - Böhm Ermolli Ordu Grubu) yazılı

    TLSatıldı
  • "I.Dünya Savaşı Dörtlü İttifak Liderleri görselli metal rozet "-I.Dünya Savaşı temalı İttifak Rozeti : Alman Kralı Kaiser Wilhelm, Osmanlı İmparatoru Sultan Mehmet Reşat, Avusturya-Macaristan İmparatoru Franz Joseph, Bulgar Kralı Ferdinand- 1915 tarihli

    Lot No: 244

    Lot: 244

    "I.Dünya Savaşı Dörtlü İttifak Liderleri görselli metal rozet "-I.Dünya Savaşı temalı İttifak Rozeti : Alman Kralı Kaiser Wilhelm, Osmanlı İmparatoru Sultan Mehmet Reşat, Avusturya-Macaristan İmparatoru Franz Joseph, Bulgar Kralı Ferdinand- 1915 tarihli

    TLSatıldı
  • "I.Dünya Savaşı Liderleri görselli metal İttifak rozeti "-I.Dünya Savaşı temalı İttifak Rozeti : Osmanlı İmparatoru Sultan Mehmet Reşat, Alman Kralı Kaiser Wilhelm, Avusturya-Macaristan İmparatoru Franz Joseph

    Lot No: 245

    Lot: 245

    "I.Dünya Savaşı Liderleri görselli metal İttifak rozeti "-I.Dünya Savaşı temalı İttifak Rozeti : Osmanlı İmparatoru Sultan Mehmet Reşat, Alman Kralı Kaiser Wilhelm, Avusturya-Macaristan İmparatoru Franz Joseph

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı mineli  İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "1914 Gott Strafe England 1915" (1914 Allah İngiltere'yi Cezalandırsın 1915) yazılı

    Lot No: 246

    Lot: 246

    I.Dünya Savaşı mineli İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "1914 Gott Strafe England 1915" (1914 Allah İngiltere'yi Cezalandırsın 1915) yazılı

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı mineli İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "Gott Strafe England" (Allah İngiltere'yi Cezalandırsın) yazılı

    Lot No: 247

    Lot: 247

    I.Dünya Savaşı mineli İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "Gott Strafe England" (Allah İngiltere'yi Cezalandırsın) yazılı

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı mineli Dörtlü İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "Gott Strafe England" (Allah İngiltere'yi Cezalandırsın) yazılı

    Lot No: 248

    Lot: 248

    I.Dünya Savaşı mineli Dörtlü İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "Gott Strafe England" (Allah İngiltere'yi Cezalandırsın) yazılı

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı Mineli İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "Wollen Werden Siegen" (İstiyoruz, Yeneceğiz) yazılı

    Lot No: 249

    Lot: 249

    I.Dünya Savaşı Mineli İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "Wollen Werden Siegen" (İstiyoruz, Yeneceğiz) yazılı

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı Mineli Dörtlü İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "Heil 1915 Seig" (Kurtuluş 1915 Zafer) yazılı

    Lot No: 250

    Lot: 250

    I.Dünya Savaşı Mineli Dörtlü İttifak rozeti-Rozetin üzerinde "Heil 1915 Seig" (Kurtuluş 1915 Zafer) yazılı

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı mineli Dörtlü İtitfak rozeti

    Lot No: 251

    Lot: 251

    I.Dünya Savaşı mineli Dörtlü İtitfak rozeti

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı mineli Dörtlü İtitfak rozeti

    Lot No: 252

    Lot: 252

    I.Dünya Savaşı mineli Dörtlü İtitfak rozeti

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı Mineli Dörtlü İttifak rozeti

    Lot No: 253

    Lot: 253

    I.Dünya Savaşı Mineli Dörtlü İttifak rozeti

    TLSatıldı
  • I.Dünya Savaşı mineli Dörtlü İtitfak rozeti

    Lot No: 254

    Lot: 254

    I.Dünya Savaşı mineli Dörtlü İtitfak rozeti

    TLSatıldı
  • İstanbul Emlak ve Arazi Osmanlı A.Ş., 1 kurucu hisse

    Lot No: 255

    Lot: 255

    İstanbul Emlak ve Arazi Osmanlı A.Ş., 1 kurucu hisse

    TLSatıldı
  • Şark Halı Üreticileri Limited Şirketi, 1 hisse (5 Sterlin)

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Şark Halı Üreticileri Limited Şirketi, 1 hisse (5 Sterlin)

    TLSatıldı
  • Türk Tütün ve Reji İdaresi Osmanlı A.Ş., 1 hisse (8,80 Türk Lirası = 8 Sterlin)

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Türk Tütün ve Reji İdaresi Osmanlı A.Ş., 1 hisse (8,80 Türk Lirası = 8 Sterlin)

    TLSatıldı
  • Türk Tütün ve Reji İdaresi Osmanlı A.Ş., 5 hisse (her biri 8,80 Türk Lirası = 8 Sterlin)

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Türk Tütün ve Reji İdaresi Osmanlı A.Ş., 5 hisse (her biri 8,80 Türk Lirası = 8 Sterlin)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kooperatif A.Ş., 1 hisse

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Osmanlı Kooperatif A.Ş., 1 hisse

    TLSatıldı
  • Orient Expres (Rumeli Demiryolları ya da İstanbul-Viyana Demiryolları) Şirketi, 1 hisse( 200 Avusturya Florini = 500 Frank)

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Orient Expres (Rumeli Demiryolları ya da İstanbul-Viyana Demiryolları) Şirketi, 1 hisse( 200 Avusturya Florini = 500 Frank)

    TLSatıldı
  • Avusturya Şark Ticaret A.Ş. (Viyana'da St. Stefan Katedrali ve İstanbul'da Aya Sofya Camii resimli), 1 hisse (200 Avusturya Kronu)

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Avusturya Şark Ticaret A.Ş. (Viyana'da St. Stefan Katedrali ve İstanbul'da Aya Sofya Camii resimli), 1 hisse (200 Avusturya Kronu)

    TLSatıldı
  • Boğaziçi Osmanlı A.Ş., Büyük Beykoz Parkı Kullanımı ile ilgili, 1 hisse (22 Türk Lirası = 500 Frank)

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Boğaziçi Osmanlı A.Ş., Büyük Beykoz Parkı Kullanımı ile ilgili, 1 hisse (22 Türk Lirası = 500 Frank)

    TLSatıldı
  • İstanbul Su Osmanlı A.Ş. (bol Fransız fiskal pullu ve damgalı)

    Lot No: 263

    Lot: 263

    İstanbul Su Osmanlı A.Ş. (bol Fransız fiskal pullu ve damgalı)

    TLSatıldı
  • Tömbeki Osmanlı A.Ş., tütün şirketi, 5 hisse (her biri 100 Frank)

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Tömbeki Osmanlı A.Ş., tütün şirketi, 5 hisse (her biri 100 Frank)

    TLSatıldı
  • Tömbeki Osmanlı A.Ş., tütün şirketi, 10 hisse (herbiri 100 Frank)

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Tömbeki Osmanlı A.Ş., tütün şirketi, 10 hisse (herbiri 100 Frank)

    TLSatıldı
  • Coury Yalova Hamamları Osmanlı A.Ş. 1 hisse (500 Frank)

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Coury Yalova Hamamları Osmanlı A.Ş. 1 hisse (500 Frank)

    TLSatıldı
  • Konya Mensucat ve Emtia Yurdu Osmanlı A.Ş. 1 hisse

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Konya Mensucat ve Emtia Yurdu Osmanlı A.Ş. 1 hisse

    TLSatıldı
  • Beyrut Limanı ve Antrepoları Osmanlı Şirketi, 1 hisse (500 Frank = 22 Türk Lirası)

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Beyrut Limanı ve Antrepoları Osmanlı Şirketi, 1 hisse (500 Frank = 22 Türk Lirası)

    TLSatıldı
  • Büyükada Yat Klübü Limited Şirketi, 5% Faizli (5 Sterlin) Tahvil

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Büyükada Yat Klübü Limited Şirketi, 5% Faizli (5 Sterlin) Tahvil

    TLSatıldı
  • Bergama Tütün Müstahsilleri Şirketi, 1 hisse (5 Türk Lirası)

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Bergama Tütün Müstahsilleri Şirketi, 1 hisse (5 Türk Lirası)

    TLSatıldı
  • Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 1 hisse

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 1 hisse

    TLSatıldı
  • Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 5 hisse

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 5 hisse

    TLSatıldı
  • Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 1 kurucu hisse

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 1 kurucu hisse

    TLSatıldı
  • Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 10 kurucu hisse

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 10 kurucu hisse

    TLSatıldı
  • Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 25 kurucu hisse

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Şark Merkez Ecza Türk A.Ş., 25 kurucu hisse

    TLSatıldı
  • Altınyıldız Osmanlı Mensucat A.Ş., 1 hisse

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Altınyıldız Osmanlı Mensucat A.Ş., 1 hisse

    TLSatıldı
  • Osmanlı Sigorta A.Ş., 5 hisse

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Osmanlı Sigorta A.Ş., 5 hisse

    TLSatıldı
  • İstanbul Telefon Osmanlı A.Ş., 1 hisse (5,5 Türk Lirası = 5 Sterlin)

    Lot No: 278

    Lot: 278

    İstanbul Telefon Osmanlı A.Ş., 1 hisse (5,5 Türk Lirası = 5 Sterlin)

    TLSatıldı
  • Şirket-i Hayriye Osmanlı A.Ş., Boğaziçi vapurlarını işleten Şirket, Cumhuriyet döneminde ismi Türk Denizcilik İşletmeleri olmuştur, çapalı 1 hisse

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Şirket-i Hayriye Osmanlı A.Ş., Boğaziçi vapurlarını işleten Şirket, Cumhuriyet döneminde ismi Türk Denizcilik İşletmeleri olmuştur, çapalı 1 hisse

    TLSatıldı
  • 1869 6% Faizli Osmanlı İmparatorluğu Borçlanması Tahvili (500 Frank), Osmanlı'nın bütçe açığı ve Girit ayaklanması masraflarının karşılanması için çıkarılmış, kağıdı Sultan Abdülaziz'in tuğrası filigranlıdır.

    Lot No: 280

    Lot: 280

    1869 6% Faizli Osmanlı İmparatorluğu Borçlanması Tahvili (500 Frank), Osmanlı'nın bütçe açığı ve Girit ayaklanması masraflarının karşılanması için çıkarılmış, kağıdı Sultan Abdülaziz'in tuğrası filigranlıdır.

    TLSatıldı
  • İzmir İmarat ve İnşaati Umumiye Türk A.Ş. 5 hisse

    Lot No: 281

    Lot: 281

    İzmir İmarat ve İnşaati Umumiye Türk A.Ş. 5 hisse

    TLSatıldı
  • Hüdavendigar Seyr-i Sefain Osmanlı A.Ş., 1 hisse

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Hüdavendigar Seyr-i Sefain Osmanlı A.Ş., 1 hisse

    TLSatıldı
  • Anadolu Milli Mahsulat Osmanlı A.Ş., 1 hisse

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Anadolu Milli Mahsulat Osmanlı A.Ş., 1 hisse

    TLSatıldı
  • İstinye Dok ve Tersaneleri Osmanlı A.Ş., 5 kurucu hisse

    Lot No: 284

    Lot: 284

    İstinye Dok ve Tersaneleri Osmanlı A.Ş., 5 kurucu hisse

    TLSatıldı
  • (Bakırköy) İncirli İmarat ve İnşaat Osmanlı A.Ş., 1 hisse (5 Türk Lirası)

    Lot No: 285

    Lot: 285

    (Bakırköy) İncirli İmarat ve İnşaat Osmanlı A.Ş., 1 hisse (5 Türk Lirası)

    TLSatıldı
  • İstanbul Tramvay ve Elektrik A.Ş., 3 farklı sermaye hissesi; (18.000.000 Frank, 27.000.000 Frank, 60.000.000 Frank)

    Lot No: 286

    Lot: 286

    İstanbul Tramvay ve Elektrik A.Ş., 3 farklı sermaye hissesi; (18.000.000 Frank, 27.000.000 Frank, 60.000.000 Frank)

    TLSatıldı
  • 1891 Vuleirinli Yusuf ve Çengiç Mustafa ve Şürekası Fes ve Sayak Fabrikası Osmanlı Komandit Şirketi, 1 hisse

    Lot No: 287

    Lot: 287

    1891 Vuleirinli Yusuf ve Çengiç Mustafa ve Şürekası Fes ve Sayak Fabrikası Osmanlı Komandit Şirketi, 1 hisse

    TLSatıldı
  • Osmanlı Lastik Şirketi 1 hisse

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Osmanlı Lastik Şirketi 1 hisse

    TLSatıldı
  • İstanbul Belediyesi (Osmanlı Hazine Garantili) 5% Faizli 1903 Borçlanması Tahvili, (500 Frank = 22 Türk Lirası = 20 Sterlin)

    Lot No: 289

    Lot: 289

    İstanbul Belediyesi (Osmanlı Hazine Garantili) 5% Faizli 1903 Borçlanması Tahvili, (500 Frank = 22 Türk Lirası = 20 Sterlin)

    TLSatıldı
  • İstanbul Gaz ve Elektrik Türk A.Ş., 1 hisse 25 Türk Lirası

    Lot No: 290

    Lot: 290

    İstanbul Gaz ve Elektrik Türk A.Ş., 1 hisse 25 Türk Lirası

    TLSatıldı
  • İstanbul Gaz ve Elektrik Türk A.Ş., 1 temettü (bedelsiz) hissesi

    Lot No: 291

    Lot: 291

    İstanbul Gaz ve Elektrik Türk A.Ş., 1 temettü (bedelsiz) hissesi

    TLSatıldı
  • Necep Eşref Tramvay Şirket-i Osmaniyesi, 1 hisse

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Necep Eşref Tramvay Şirket-i Osmaniyesi, 1 hisse

    TLSatıldı
  • İstanbul Pera Palace Hoteli, 1 hisse (iptalsiz Pera Palace hissesi daha az bulunur)

    Lot No: 293

    Lot: 293

    İstanbul Pera Palace Hoteli, 1 hisse (iptalsiz Pera Palace hissesi daha az bulunur)

    TLSatıldı
  • İstanbul Gaz ve Elektrik Türk A.Ş., 1 hisse

    Lot No: 294

    Lot: 294

    İstanbul Gaz ve Elektrik Türk A.Ş., 1 hisse

    TLSatıldı
  • İstanbul Gaz ve Elektrik Türk A.Ş., (100 Frank Tahvil)

    Lot No: 295

    Lot: 295

    İstanbul Gaz ve Elektrik Türk A.Ş., (100 Frank Tahvil)

    TLSatıldı
  • Çin Hükümeti Yeniden Yapılanma 1913 5% Faizli Altın Tahvili, (505 Frank = 20 Sterlin)

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Çin Hükümeti Yeniden Yapılanma 1913 5% Faizli Altın Tahvili, (505 Frank = 20 Sterlin)

    TLSatıldı
  • Çin Hükümeti Yeniden Yapılanma 1913 5% Faizli Altın Tahvili (farklı tertip), (505 Frank = 20 Sterlin)

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Çin Hükümeti Yeniden Yapılanma 1913 5% Faizli Altın Tahvili (farklı tertip), (505 Frank = 20 Sterlin)

    TLSatıldı
  • New York Merkez ve Hudson Nehri Demiryolu Şirketi 3,5% Faizli Altın Bonosu (1.000 Dolar), Vanderbilt Ailesi'ne ait Şirketin Michigan Gölü Kıyısı Demiryollarını (Lake Shore Colleteral) teminat göstererek çıkardığı bono. Amerikan Şirketi

    Lot No: 298

    Lot: 298

    New York Merkez ve Hudson Nehri Demiryolu Şirketi 3,5% Faizli Altın Bonosu (1.000 Dolar), Vanderbilt Ailesi'ne ait Şirketin Michigan Gölü Kıyısı Demiryollarını (Lake Shore Colleteral) teminat göstererek çıkardığı bono. Amerikan Şirketi

    TLSatıldı
  • New York Merkez ve Hudson Nehri Demiryolu Şirketi 3,5% Faizli Altın Bonosu (1.000 Dolar), Vanderbilt Ailesi'ne ait Şirketin Michigan Merkez Demiryollarını teminat (Michigan Central Colleteral) göstererek çıkardığı bono. Amerikan Şirketi

    Lot No: 299

    Lot: 299

    New York Merkez ve Hudson Nehri Demiryolu Şirketi 3,5% Faizli Altın Bonosu (1.000 Dolar), Vanderbilt Ailesi'ne ait Şirketin Michigan Merkez Demiryollarını teminat (Michigan Central Colleteral) göstererek çıkardığı bono. Amerikan Şirketi

    TLSatıldı
  • İndiana Kömür ve Demiryolu Şirketi 1. Derece İpotek Bonosu, (500 Dolar), Amerikan Şirketi

    Lot No: 300

    Lot: 300

    İndiana Kömür ve Demiryolu Şirketi 1. Derece İpotek Bonosu, (500 Dolar), Amerikan Şirketi

    TLSatıldı
  • Kuzey Pasifik Demiryolu Şirketi, 1 hisse (100 Dolar), üzeri delik iptalli, Amerikan Şirketi

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Kuzey Pasifik Demiryolu Şirketi, 1 hisse (100 Dolar), üzeri delik iptalli, Amerikan Şirketi

    TLSatıldı
  • Marconi Telsiz Telegraf Şirketi, 5 hisse (her biri 5 Dolar), Amerikan Şirketi

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Marconi Telsiz Telegraf Şirketi, 5 hisse (her biri 5 Dolar), Amerikan Şirketi

    TLSatıldı
  • Chargeurs Reunis Vapur ve Denizcilik Fransız A.Ş. 5,5% Faizli Tahvil (1.000 Frank), Fransız Şirketi

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Chargeurs Reunis Vapur ve Denizcilik Fransız A.Ş. 5,5% Faizli Tahvil (1.000 Frank), Fransız Şirketi

    TLSatıldı
  • Carregadores Açoreanos Denizcilik Şirketi, 5 hisse, Portekiz Şirketi

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Carregadores Açoreanos Denizcilik Şirketi, 5 hisse, Portekiz Şirketi

    TLSatıldı
  • Bulgar Krallığı 1909 4,5% Faizli Tahvil, (500 Frank)

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Bulgar Krallığı 1909 4,5% Faizli Tahvil, (500 Frank)

    TLSatıldı
  • Viyana Şehri 1908 4% Borçlanma Tahvili, (500 Kron)

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Viyana Şehri 1908 4% Borçlanma Tahvili, (500 Kron)

    TLSatıldı
  • Cesena Endüstri ve Tarım Konsorsiyumu Şirketi, 1 hisse (250 Lire), İtalyan Şirketi

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Cesena Endüstri ve Tarım Konsorsiyumu Şirketi, 1 hisse (250 Lire), İtalyan Şirketi

    TLSatıldı
  • Donau Yönetimi Borçlanma Tahvili, (100 Gulden)

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Donau Yönetimi Borçlanma Tahvili, (100 Gulden)

    TLSatıldı
  • Koursk Tramvayları Şirketi, 1 hisse (100 Frank), Belçika Şirketi

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Koursk Tramvayları Şirketi, 1 hisse (100 Frank), Belçika Şirketi

    TLSatıldı
  • Teminat Mektubu-Banknot kağıdına basılı, 8240 no'lu kullanılmamış Osmanlı Bankası Teminat Mektubu, NADİR

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Teminat Mektubu-Banknot kağıdına basılı, 8240 no'lu kullanılmamış Osmanlı Bankası Teminat Mektubu, NADİR

    TLSatıldı
  • Çek -Çift Lisan (eski Türkçe ve Fransızca), imzalı, önünde İonya Bankası kaşesi olan, arkası çift cirolu Osmanlı Bankası çeki.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Çek -Çift Lisan (eski Türkçe ve Fransızca), imzalı, önünde İonya Bankası kaşesi olan, arkası çift cirolu Osmanlı Bankası çeki.

    TLSatıldı
  • Çek -Çift Lisan (eski Türkçe ve Fransızca), imzalı, önünde Ziraat Bankası ve İtalyan Ticaret Bankası kaşeleri olan, arkası fiskal pullu ve cirolu küçük ebat Osmanlı Bankası çeki.

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Çek -Çift Lisan (eski Türkçe ve Fransızca), imzalı, önünde Ziraat Bankası ve İtalyan Ticaret Bankası kaşeleri olan, arkası fiskal pullu ve cirolu küçük ebat Osmanlı Bankası çeki.

    TLSatıldı
  • Çek -Çift Lisan (eski Türkçe ve Fransızca), imzalı ve arkası cirolu Osmanlı Bankası çeki.

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Çek -Çift Lisan (eski Türkçe ve Fransızca), imzalı ve arkası cirolu Osmanlı Bankası çeki.

    TLSatıldı
  • Çek -Çift Lisan (eski Türkçe ve Fransızca), imzalı ve arkası çift cirolu kırmızı baskı Osmanlı Bankası çeki.

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Çek -Çift Lisan (eski Türkçe ve Fransızca), imzalı ve arkası çift cirolu kırmızı baskı Osmanlı Bankası çeki.

    TLSatıldı
  • Çek -İstanbul Osmanlı Bankası'nda ödenmiş, arkasında Osmanlı fiskal pulu ve 3 ayrı ciro bulunan Suriye ve Büyük Lübnan Bankası Beyrut Şubesi çeki

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Çek -İstanbul Osmanlı Bankası'nda ödenmiş, arkasında Osmanlı fiskal pulu ve 3 ayrı ciro bulunan Suriye ve Büyük Lübnan Bankası Beyrut Şubesi çeki

    TLSatıldı
  • Çek -İstanbul'da Osmanlı Bankası'nda ödenmiş, arkası Osmanlı fiskal pullu ve cirolu Osmanlı Bankası Paris Şubesi çeki

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Çek -İstanbul'da Osmanlı Bankası'nda ödenmiş, arkası Osmanlı fiskal pullu ve cirolu Osmanlı Bankası Paris Şubesi çeki

    TLSatıldı
  • Senet -Damlanyan Biraderler'e yazılmış, Galata-İstanbul adresli, Osmanlı fiskal pullu J.C. Velsti ve Şürekası'na ait antetli senet

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Senet -Damlanyan Biraderler'e yazılmış, Galata-İstanbul adresli, Osmanlı fiskal pullu J.C. Velsti ve Şürekası'na ait antetli senet

    TLSatıldı
  • Borç Senedi-Yunan alfabesi ile Türkçe yazılmış, eski Türkçe antetli önü Osmanlı fiskal pullu, arkası cirolu Theodorides & Papadopoulos Ticarethanesi'ne ait senet

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Borç Senedi-Yunan alfabesi ile Türkçe yazılmış, eski Türkçe antetli önü Osmanlı fiskal pullu, arkası cirolu Theodorides & Papadopoulos Ticarethanesi'ne ait senet

    TLSatıldı
  • Senet -Yunan alfabesi ile Türkçe yazılmış, önü çift Osmanlı fiskal pullu arkası Dikran Tataryan ve Çocukları cirolu 1911 tarihli Savvas Theodorides Ticarethanesi'ne ait antetli senet

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Senet -Yunan alfabesi ile Türkçe yazılmış, önü çift Osmanlı fiskal pullu arkası Dikran Tataryan ve Çocukları cirolu 1911 tarihli Savvas Theodorides Ticarethanesi'ne ait antetli senet

    TLSatıldı
  • Makbuz -Çift Osmanlı fiskal pullu ve mühürlü eski Türkçe Ziraat Bankası Makbuzu

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Makbuz -Çift Osmanlı fiskal pullu ve mühürlü eski Türkçe Ziraat Bankası Makbuzu

    TLSatıldı
  • Senet -Samuel H.Sisa antetli bedeli 7 Ağustos 1940'ta Osmanlı Bankası Yenicami Şubesi'nde tahsil edilmiş antetli senet

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Senet -Samuel H.Sisa antetli bedeli 7 Ağustos 1940'ta Osmanlı Bankası Yenicami Şubesi'nde tahsil edilmiş antetli senet

    TLSatıldı
  • Makbuz -Paris adresli L'Abeille Hayat Sigorta Şirketi'nin Nişantaşı İstanbul adresli Halil bin Emin Bey'e düzenlediği, üzerinde Osmanlı Bankası Edirne Şubesi kaşesi de olan, arkası çift Osmanlı fiskal pullu 1913 tarihli antetli makbuz.

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Makbuz -Paris adresli L'Abeille Hayat Sigorta Şirketi'nin Nişantaşı İstanbul adresli Halil bin Emin Bey'e düzenlediği, üzerinde Osmanlı Bankası Edirne Şubesi kaşesi de olan, arkası çift Osmanlı fiskal pullu 1913 tarihli antetli makbuz.

    TLSatıldı
  • Sigorta Poliçesi -Osmanlı Sigorta Kumpanyası, Fener'de Bir Haneye ait, 1910 Tarihli Harik (Yangın) Sigorta Poliçesi

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Sigorta Poliçesi -Osmanlı Sigorta Kumpanyası, Fener'de Bir Haneye ait, 1910 Tarihli Harik (Yangın) Sigorta Poliçesi

    TLSatıldı
  • Enver Paşa görselli Çekoslavakya'da üretilmiş fes etiketi

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Enver Paşa görselli Çekoslavakya'da üretilmiş fes etiketi

    TLSatıldı
  • Nil'e bakan fenerli teras görselli Osmanlıca yazılı fes etiketi

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Nil'e bakan fenerli teras görselli Osmanlıca yazılı fes etiketi

    TLSatıldı
  • At üzerinde Osmanlı Subayı görselli fes etiketi

    Lot No: 326

    Lot: 326

    At üzerinde Osmanlı Subayı görselli fes etiketi

    TLSatıldı
  • Gül görselli Osmanlıca yazılı Çekoslavakya'da üretilmiş fes etiketi

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Gül görselli Osmanlıca yazılı Çekoslavakya'da üretilmiş fes etiketi

    TLSatıldı
  • Tasviri İstanbul içinden geçen tren görselli Çekoslavakya Stranikovice üretimi fes etiketi

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Tasviri İstanbul içinden geçen tren görselli Çekoslavakya Stranikovice üretimi fes etiketi

    TLSatıldı
  • Boğaziçi görselli, Osmanlıca yazılı, Çekoslavakya üretimi fes etiketi

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Boğaziçi görselli, Osmanlıca yazılı, Çekoslavakya üretimi fes etiketi

    TLSatıldı
  • Galata Köprüsü ve Boğaziçi görselli Çekoslavakya üretimi fes etiketi

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Galata Köprüsü ve Boğaziçi görselli Çekoslavakya üretimi fes etiketi

    TLSatıldı
  • Kağıthane Sadabad Camii görselli fes etiketi

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Kağıthane Sadabad Camii görselli fes etiketi

    TLSatıldı
  • Resneli Niyazi Bey görselli Avusturya üretimi fes etiketi

    Lot No: 332

    Lot: 332

    Resneli Niyazi Bey görselli Avusturya üretimi fes etiketi

    TLSatıldı
  • Osmanlı Arnavut Asker ve Ay Yıldızlı Bayrak görselli Çekoslavakya üretimi fes etiketi

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Osmanlı Arnavut Asker ve Ay Yıldızlı Bayrak görselli Çekoslavakya üretimi fes etiketi

    TLSatıldı
  • Yeniçeri Ağacı görselli Avusturya üretimi fes etiketi

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Yeniçeri Ağacı görselli Avusturya üretimi fes etiketi

    TLSatıldı
  • Ay Yıldız görselli fes etiketi

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Ay Yıldız görselli fes etiketi

    TLSatıldı
  • Ay Yıldız görselli Avusturya üretimi fes etiketi

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Ay Yıldız görselli Avusturya üretimi fes etiketi

    TLSatıldı
  • Ay Yıldız görselli fes etiketi

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Ay Yıldız görselli fes etiketi

    TLSatıldı
  • Sultan Reşad, Osmanlı Subayları ve Efeler görselli Avusturya Viyana üretimi fes etiketi (tamirli)

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Sultan Reşad, Osmanlı Subayları ve Efeler görselli Avusturya Viyana üretimi fes etiketi (tamirli)

    TLSatıldı
  • İstanbul isimli, Türk bayraklı, tek bacalı yelkenli gemi görselli Avusturya üretimi fes etiketi.

    Lot No: 339

    Lot: 339

    İstanbul isimli, Türk bayraklı, tek bacalı yelkenli gemi görselli Avusturya üretimi fes etiketi.

    TLSatıldı
  • Dolmabahçe Sarayı görselli Çekoslavakya Stranikovice üretimi fes etiketi

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Dolmabahçe Sarayı görselli Çekoslavakya Stranikovice üretimi fes etiketi

    TLSatıldı
  • Galata Köprüsü, Haliç'te vapurlar ve yelkenliler, ve Eski İstanbul silueti görselli Avusturya üretimifes etiketi

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Galata Köprüsü, Haliç'te vapurlar ve yelkenliler, ve Eski İstanbul silueti görselli Avusturya üretimifes etiketi

    TLSatıldı
  • Dolmabahçe Sarayı Kapısı görselli fes etiketi

    Lot No: 342

    Lot: 342

    Dolmabahçe Sarayı Kapısı görselli fes etiketi

    TLSatıldı
  • Paris Place de la Concorde görselli fes etiketi

    Lot No: 343

    Lot: 343

    Paris Place de la Concorde görselli fes etiketi

    TLSatıldı
  • Saraybosna görselli Avusturya Viyana'da üretilmiş fes etiketi

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Saraybosna görselli Avusturya Viyana'da üretilmiş fes etiketi

    TLSatıldı
  • Türkiye Tütün İnhisarı Atatürk görselli Eski Türkçe yazılı "Gazi" marka Teneke Sigara Kutusu. NADİR-7,5x7,5x1,5 cm

    Lot No: 345

    Lot: 345

    Türkiye Tütün İnhisarı Atatürk görselli Eski Türkçe yazılı "Gazi" marka Teneke Sigara Kutusu. NADİR-7,5x7,5x1,5 cm

    TLSatıldı
  • Türkiye Tütün İnhisarı Atatürk görselli Türkçe yazılı "Gazi" marka Teneke Sigara Kutusu. NADİR- 7,5x7,5x1,5 cm

    Lot No: 346

    Lot: 346

    Türkiye Tütün İnhisarı Atatürk görselli Türkçe yazılı "Gazi" marka Teneke Sigara Kutusu. NADİR- 7,5x7,5x1,5 cm

    TLSatıldı
  • Adakale'de "Al Kadri" marka Tütün Sigara İmalatı Şirketi Teneke Sigara Kutusu . ÇOK NADİR-7x9,5 x1,5 cm

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Adakale'de "Al Kadri" marka Tütün Sigara İmalatı Şirketi Teneke Sigara Kutusu . ÇOK NADİR-7x9,5 x1,5 cm

    TLSatıldı
  • İnhisar-ı Dühan Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye "GIUBEK" marka Osmanlı Armalı Teneke Sigara Kutusu -7,5x12x4 cm

    Lot No: 348

    Lot: 348

    İnhisar-ı Dühan Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye "GIUBEK" marka Osmanlı Armalı Teneke Sigara Kutusu -7,5x12x4 cm

    TLSatıldı
  • Türkiye Tütün İnhisarlar İdaresi İstanbul Fabrikası Teneke Sigara Kutusu -7x9x1,5 cm

    Lot No: 349

    Lot: 349

    Türkiye Tütün İnhisarlar İdaresi İstanbul Fabrikası Teneke Sigara Kutusu -7x9x1,5 cm

    TLSatıldı
  • Dresden "Aurelia" Sigara Fabrikası'nın en değerli Türk Tütünü kullandığı "Sultan Export NR.12" marka Teneke Sigara Kutusu -7x13x3,5 cm

    Lot No: 350

    Lot: 350

    Dresden "Aurelia" Sigara Fabrikası'nın en değerli Türk Tütünü kullandığı "Sultan Export NR.12" marka Teneke Sigara Kutusu -7x13x3,5 cm

    TLSatıldı
  • İnhisar-ı Dühan Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye İstanbul Fabrikası Teneke Sigara Kutusu -7x15x4,5 cm

    Lot No: 351

    Lot: 351

    İnhisar-ı Dühan Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye İstanbul Fabrikası Teneke Sigara Kutusu -7x15x4,5 cm

    TLSatıldı
  • Nestor Gianaclis Sigara Şirketi'nin en seçkin Şark Tütünü kullandığı "Queen" marka Teneke Sigara Kutusu -7x10,5x1,5 cm

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Nestor Gianaclis Sigara Şirketi'nin en seçkin Şark Tütünü kullandığı "Queen" marka Teneke Sigara Kutusu -7x10,5x1,5 cm

    TLSatıldı
  • Nadir Grand Vizir marka Teneke Sigara Kutusu -12x15x4 cm

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Nadir Grand Vizir marka Teneke Sigara Kutusu -12x15x4 cm

    TLSatıldı
  • Açılmamış Adolphe Rabbath Sigara Kağıtları Karton Kutusu, Nadir Bulunur, (kutunun üzerinde içerisinde kaç adet sigara kağıdı olduğu yazılı değil)

    Lot No: 354

    Lot: 354

    Açılmamış Adolphe Rabbath Sigara Kağıtları Karton Kutusu, Nadir Bulunur, (kutunun üzerinde içerisinde kaç adet sigara kağıdı olduğu yazılı değil)

    TLSatıldı
  • Tahtakale Uzunca Ova adresli Mair de Botton "Gazi Trabzon" marka ambalajı açılmamış sigara kağıdı.

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Tahtakale Uzunca Ova adresli Mair de Botton "Gazi Trabzon" marka ambalajı açılmamış sigara kağıdı.

    TLSatıldı
  • Ana Yurdu ambalajı açılmamış sigara kağıdı.

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Ana Yurdu ambalajı açılmamış sigara kağıdı.

    TLSatıldı
  • Jon Trek ambalajı açılmamış sigara kağıdı, kullanılmamış,  arkası Hanedan Armalı Türk Bayraklı "Yaşasın Vatan" Yazılı

    Lot No: 357

    Lot: 357

    Jon Trek ambalajı açılmamış sigara kağıdı, kullanılmamış, arkası Hanedan Armalı Türk Bayraklı "Yaşasın Vatan" Yazılı

    TLSatıldı
  • İstanbul Fındıklıyan Han adresli Coenca Freres İpek sigara kağıdı ambalajı-İstanbul Fındıklıyan Han adresli Coenca Freres İpek sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 358

    Lot: 358

    İstanbul Fındıklıyan Han adresli Coenca Freres İpek sigara kağıdı ambalajı-İstanbul Fındıklıyan Han adresli Coenca Freres İpek sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Ch. Dragonis Ottoman sigara kağıdı ambalajı, arkasında 4 lisan (eski Türkçe, Fransızca, Rumca, Ermenice) yazı bulunmaktadır

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Ch. Dragonis Ottoman sigara kağıdı ambalajı, arkasında 4 lisan (eski Türkçe, Fransızca, Rumca, Ermenice) yazı bulunmaktadır

    TLSatıldı
  • Ticaret Osmanlı Şirketi "Latif" marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Ticaret Osmanlı Şirketi "Latif" marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • S.D. Levy & Fils "La Syrie" (Suriye) marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 361

    Lot: 361

    S.D. Levy & Fils "La Syrie" (Suriye) marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Adolphe Rabbath "Kamer" marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Adolphe Rabbath "Kamer" marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Adolphe Rabbath "Kamer" marka sigara kağıdı ambalajı (farklı renk)

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Adolphe Rabbath "Kamer" marka sigara kağıdı ambalajı (farklı renk)

    TLSatıldı
  • "İki Horoz" marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 364

    Lot: 364

    "İki Horoz" marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Marka Arkası Hanedan Armalı 11 Numaralı sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Cumhuriyet Marka Arkası Hanedan Armalı 11 Numaralı sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Marka Arkası Hanedan Armalı 11 Numaralı sigara kağıdı ambalajı (farklı renk, ufak ebat)

    Lot No: 366

    Lot: 366

    Cumhuriyet Marka Arkası Hanedan Armalı 11 Numaralı sigara kağıdı ambalajı (farklı renk, ufak ebat)

    TLSatıldı
  • Humus sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Humus sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Vodinalı Ramiz "Nur" marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Vodinalı Ramiz "Nur" marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Mehmed Cemal Bey'in "Gıyaseddin" marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Mehmed Cemal Bey'in "Gıyaseddin" marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Ana Yurdu marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 370

    Lot: 370

    Ana Yurdu marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Efezade Mahmud sigara kağıdı ambalajı, arkası Hanedan Armalı Türk Bayraklı "Yaşasın Vatan" yazılı

    Lot No: 371

    Lot: 371

    Efezade Mahmud sigara kağıdı ambalajı, arkası Hanedan Armalı Türk Bayraklı "Yaşasın Vatan" yazılı

    TLSatıldı
  • Acaristan sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 372

    Lot: 372

    Acaristan sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Bali marka varaklı sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 373

    Lot: 373

    Bali marka varaklı sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Tahtakale Uzunca Ova adresli Mair de Botton "Gazi Trabzon" marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 374

    Lot: 374

    Tahtakale Uzunca Ova adresli Mair de Botton "Gazi Trabzon" marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Erzurum Türkmen sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 375

    Lot: 375

    Erzurum Türkmen sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • İstanbul Dikranyan Han adresli Joseph Helie "Reşadiye Zırhlısı" marka ambalajı açılmamış sigara kağıdı

    Lot No: 376

    Lot: 376

    İstanbul Dikranyan Han adresli Joseph Helie "Reşadiye Zırhlısı" marka ambalajı açılmamış sigara kağıdı

    TLSatıldı
  • Tahtakale Halil Han adresli "Cambaz" marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 377

    Lot: 377

    Tahtakale Halil Han adresli "Cambaz" marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Jon Trek sigara kağıdı ambalajı (farklı renk)

    Lot No: 378

    Lot: 378

    Jon Trek sigara kağıdı ambalajı (farklı renk)

    TLSatıldı
  • Hacı Kehnemuyi Evlatları "Şans" marka sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 379

    Lot: 379

    Hacı Kehnemuyi Evlatları "Şans" marka sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • Jon Trek sigara kağıdı ambalajı, arkası Hanedan Armalı Türk Bayraklı "Yaşasın Vatan" yazılı

    Lot No: 380

    Lot: 380

    Jon Trek sigara kağıdı ambalajı, arkası Hanedan Armalı Türk Bayraklı "Yaşasın Vatan" yazılı

    TLSatıldı
  • Tahtakale Botton Han adresli Mair de Botton sigara kağıdı ambalajı

    Lot No: 381

    Lot: 381

    Tahtakale Botton Han adresli Mair de Botton sigara kağıdı ambalajı

    TLSatıldı
  • 6 Oklu Türkçe yazılı "Hatay" marka Sigara Kağıdı

    Lot No: 382

    Lot: 382

    6 Oklu Türkçe yazılı "Hatay" marka Sigara Kağıdı

    TLSatıldı
  • 1950 T.C. Ziraat Bankası vadesiz tasarruflar için ikramiye çekilişi Reklam Afişi-69x100 cm.

    Lot No: 383

    Lot: 383

    1950 T.C. Ziraat Bankası vadesiz tasarruflar için ikramiye çekilişi Reklam Afişi-69x100 cm.

    TLSatıldı
  • 1949 T.C. Ziraat Bankası Vadesi tasarruflar için ikramiye çekilişi Reklam Afişi -" İstediğiniz Yerdeki Evi, Arsayı, Tarlayı, Eşyayı"
98,5x69 cm.

    Lot No: 384

    Lot: 384

    1949 T.C. Ziraat Bankası Vadesi tasarruflar için ikramiye çekilişi Reklam Afişi -" İstediğiniz Yerdeki Evi, Arsayı, Tarlayı, Eşyayı" 98,5x69 cm.

    TLSatıldı
  • Bir İhap Hulusi Afişi- 1949 İş Bankası Kadın Hesapları Özel İkramiye Çekilişi Reklam Afişi-"Yuvayı Dişi Kuş Yapar"

100x69 cm.

    Lot No: 385

    Lot: 385

    Bir İhap Hulusi Afişi- 1949 İş Bankası Kadın Hesapları Özel İkramiye Çekilişi Reklam Afişi-"Yuvayı Dişi Kuş Yapar" 100x69 cm.

    TLSatıldı
  • Horst Janssen "Ida Ehre" Sanat Afişi-El İmzası
67x50 cm

    Lot No: 386

    Lot: 386

    Horst Janssen "Ida Ehre" Sanat Afişi-El İmzası 67x50 cm

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet -11 Kanunu Evvel (Ocak) 1927

    Lot No: 387

    Lot: 387

    Onda Bir Bilet -11 Kanunu Evvel (Ocak) 1927

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet D-11 Mayıs 1927

    Lot No: 388

    Lot: 388

    Onda Bir Bilet D-11 Mayıs 1927

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet D-11 Haziran 1927

    Lot No: 389

    Lot: 389

    Onda Bir Bilet D-11 Haziran 1927

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet D-11 Temmuz 1927

    Lot No: 390

    Lot: 390

    Onda Bir Bilet D-11 Temmuz 1927

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet J-11 Ekim 1927

    Lot No: 391

    Lot: 391

    Onda Bir Bilet J-11 Ekim 1927

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet H-11 Aralık 1927

    Lot No: 392

    Lot: 392

    Onda Bir Bilet H-11 Aralık 1927

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet -11 Nisan 1928

    Lot No: 393

    Lot: 393

    Onda Bir Bilet -11 Nisan 1928

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet B-11 Mayıs 1928

    Lot No: 394

    Lot: 394

    Onda Bir Bilet B-11 Mayıs 1928

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet J-11 Ağustos 1928

    Lot No: 395

    Lot: 395

    Onda Bir Bilet J-11 Ağustos 1928

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet E-11 Eylül 1928

    Lot No: 396

    Lot: 396

    Onda Bir Bilet E-11 Eylül 1928

    TLSatıldı
  • Onda Bir Bilet H-11 Ekim 1928

    Lot No: 397

    Lot: 397

    Onda Bir Bilet H-11 Ekim 1928

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Bayramına Mahsus Fevkalade Çekiliş -Yarım Bilet 1 Lira  -29 Ekim 1940

    Lot No: 398

    Lot: 398

    Cumhuriyet Bayramına Mahsus Fevkalade Çekiliş -Yarım Bilet 1 Lira -29 Ekim 1940

    TLSatıldı
  • Fevkalade Çekilişi -Yarım Bilet 1 Lira - 30 Ağustos 1941

    Lot No: 399

    Lot: 399

    Fevkalade Çekilişi -Yarım Bilet 1 Lira - 30 Ağustos 1941

    TLSatıldı
  • Sekizinci Tertip 2. Çekiliş -Yarım Bilet 1 1/2 Lira - 7 Aralık 1941

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Sekizinci Tertip 2. Çekiliş -Yarım Bilet 1 1/2 Lira - 7 Aralık 1941

    TLSatıldı
  • Sekizinci Tertip 1. Çekiliş  -Yarım Bilet 1 Lira 15 Kasım (İkinciteşrin) 1941

    Lot No: 401

    Lot: 401

    Sekizinci Tertip 1. Çekiliş -Yarım Bilet 1 Lira 15 Kasım (İkinciteşrin) 1941

    TLSatıldı
  • 30 Ağustos 1943 Çekilişine Mahsus Fevkalade Piyango Çekilişi -Yarım Bilet 1,5 Lira - 30 Ağustos 1943

    Lot No: 402

    Lot: 402

    30 Ağustos 1943 Çekilişine Mahsus Fevkalade Piyango Çekilişi -Yarım Bilet 1,5 Lira - 30 Ağustos 1943

    TLSatıldı
  • İstanbul Gazetecileri Cemiyeti Eşya Piyangosu-5 Haziran 1948

    Lot No: 403

    Lot: 403

    İstanbul Gazetecileri Cemiyeti Eşya Piyangosu-5 Haziran 1948

    TLSatıldı
  • İstanbul Spor Klübü Eşya Piyangosu-30 Haziran 1947

    Lot No: 404

    Lot: 404

    İstanbul Spor Klübü Eşya Piyangosu-30 Haziran 1947

    TLSatıldı
  • Darülaceze Yardım Cemiyeti Bursa'da Yeniden Yapılacak Hastane Eşya Piyangosu-16 Eylül 1946

    Lot No: 405

    Lot: 405

    Darülaceze Yardım Cemiyeti Bursa'da Yeniden Yapılacak Hastane Eşya Piyangosu-16 Eylül 1946

    TLSatıldı
  • Millet Partisi Eşya Piyangosu-23 Nisan 1950

    Lot No: 406

    Lot: 406

    Millet Partisi Eşya Piyangosu-23 Nisan 1950

    TLSatıldı
  • Türkiye Çocuk Esirgeme Kurumu Kıymetli Eşya Piyangosu İkinci Tertip-23 Nisan 1950

    Lot No: 407

    Lot: 407

    Türkiye Çocuk Esirgeme Kurumu Kıymetli Eşya Piyangosu İkinci Tertip-23 Nisan 1950

    TLSatıldı
  • İstanbul Belediyesi Darülaceze Kıymetli Eşya Piyangosu-20 Ağustos 1950

    Lot No: 408

    Lot: 408

    İstanbul Belediyesi Darülaceze Kıymetli Eşya Piyangosu-20 Ağustos 1950

    TLSatıldı
  • Çocuk Esirgeme Kurumuzu İzmir Büyük Eşya Piyangosu-20 Eylül 1920

    Lot No: 409

    Lot: 409

    Çocuk Esirgeme Kurumuzu İzmir Büyük Eşya Piyangosu-20 Eylül 1920

    TLSatıldı
  • Ankara Koreciler Derneği Piyangosu-19 Mayıs 1951

    Lot No: 410

    Lot: 410

    Ankara Koreciler Derneği Piyangosu-19 Mayıs 1951

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Eşya Piyangosu-31 Aralık 1953

    Lot No: 411

    Lot: 411

    Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Eşya Piyangosu-31 Aralık 1953

    TLSatıldı
  • Tekel ve Piyango Bayileri Derneği Eşya Piyangosu-31 Aralık 1953

    Lot No: 412

    Lot: 412

    Tekel ve Piyango Bayileri Derneği Eşya Piyangosu-31 Aralık 1953

    TLSatıldı
  • Okullara Yardım Derneği Eşya Piyangosu, bu bilet bir elektrik ütüsü kazanmış (arkasında yazılı)-31 Aralık 1953

    Lot No: 413

    Lot: 413

    Okullara Yardım Derneği Eşya Piyangosu, bu bilet bir elektrik ütüsü kazanmış (arkasında yazılı)-31 Aralık 1953

    TLSatıldı
  • Zeynep Kamil Hastanesi Çocuk Pavyonu Eşya Piyangosu-10 Şubat 1953

    Lot No: 414

    Lot: 414

    Zeynep Kamil Hastanesi Çocuk Pavyonu Eşya Piyangosu-10 Şubat 1953

    TLSatıldı
  • Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Eşya Piyangosu-6 Eylül 1953

    Lot No: 415

    Lot: 415

    Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Eşya Piyangosu-6 Eylül 1953

    TLSatıldı
  • Büyükada Sağlık Merkezi İnşa Cemiyeti Eşya Piyangosu-29 Ekim 1959

    Lot No: 416

    Lot: 416

    Büyükada Sağlık Merkezi İnşa Cemiyeti Eşya Piyangosu-29 Ekim 1959

    TLSatıldı
  • Zeynep Kamil Hemşire Okulu Eşya Piyangosu-23 Temmuz 1959

    Lot No: 417

    Lot: 417

    Zeynep Kamil Hemşire Okulu Eşya Piyangosu-23 Temmuz 1959

    TLSatıldı
  • Sağır, Dilsiz ve Körleri Himaye ve İnkişaf Cemiyeti Eşya Piyangosu-23 Nisan 1953

    Lot No: 418

    Lot: 418

    Sağır, Dilsiz ve Körleri Himaye ve İnkişaf Cemiyeti Eşya Piyangosu-23 Nisan 1953

    TLSatıldı
  • Yoksullara Yardım Derneği Eşya Piyangosu-24 Kasım 1959

    Lot No: 419

    Lot: 419

    Yoksullara Yardım Derneği Eşya Piyangosu-24 Kasım 1959

    TLSatıldı
  • Piyango Bayileri Derneği Yılbaşı Piyangosu-31 Aralık 1959

    Lot No: 420

    Lot: 420

    Piyango Bayileri Derneği Yılbaşı Piyangosu-31 Aralık 1959

    TLSatıldı
  • İstanbul Öğretmenler Derneği Büyük Eşya Piyangosu -31 Aralık 1959

    Lot No: 421

    Lot: 421

    İstanbul Öğretmenler Derneği Büyük Eşya Piyangosu -31 Aralık 1959

    TLSatıldı
  • İstanbul Tekstil ve Örme Sanayii İşçileri Sendikası Eşya Piyangosu-29 Ekim 1961

    Lot No: 422

    Lot: 422

    İstanbul Tekstil ve Örme Sanayii İşçileri Sendikası Eşya Piyangosu-29 Ekim 1961

    TLSatıldı
  • Van Öğretmenler Derneği Eşya Piyangosu-2 Nisan 1963

    Lot No: 423

    Lot: 423

    Van Öğretmenler Derneği Eşya Piyangosu-2 Nisan 1963

    TLSatıldı
  • Türkiye Halk Bankası Memur ve Müstahdemleri Sağlık Yardımlaşma Cemiyeti Eşya Piyangosu-20 Ekim 1969

    Lot No: 424

    Lot: 424

    Türkiye Halk Bankası Memur ve Müstahdemleri Sağlık Yardımlaşma Cemiyeti Eşya Piyangosu-20 Ekim 1969

    TLSatıldı
  • Kuvayi Milliye Mücahit ve Gazileri İstanbul Eşya Piyangosu-1 Mart 1970

    Lot No: 425

    Lot: 425

    Kuvayi Milliye Mücahit ve Gazileri İstanbul Eşya Piyangosu-1 Mart 1970

    TLSatıldı
  • Tapu ve Kadastro Mensupları Kültür ve Yardımlaşma Derneği Eşya Piyangosu-31 Aralık 1970

    Lot No: 426

    Lot: 426

    Tapu ve Kadastro Mensupları Kültür ve Yardımlaşma Derneği Eşya Piyangosu-31 Aralık 1970

    TLSatıldı
  • Ahmet Rasim İlkokulu, Okul ve Fakir Öğrencileri Koruma Derneği Eşya Piyangosu-23 Nisan 1974

    Lot No: 427

    Lot: 427

    Ahmet Rasim İlkokulu, Okul ve Fakir Öğrencileri Koruma Derneği Eşya Piyangosu-23 Nisan 1974

    TLSatıldı
  • TCDD Emeklileri ve Mensupları Sosyal Yardım Derneği İstanbul Eşya Piyangosu-20 Nisan 1974

    Lot No: 428

    Lot: 428

    TCDD Emeklileri ve Mensupları Sosyal Yardım Derneği İstanbul Eşya Piyangosu-20 Nisan 1974

    TLSatıldı
  • Türkiye Kemalist Yazarlar ve Sanatçılar Derneği Eşya Piyangosu-30 Ağustos 1982

    Lot No: 429

    Lot: 429

    Türkiye Kemalist Yazarlar ve Sanatçılar Derneği Eşya Piyangosu-30 Ağustos 1982

    TLSatıldı